Sabadell

Malgrat tot, optimisme

Sabadell. Els vallesans continuen en descens però milloren les expectatives després del canvi d'entrenador. El vestidor reconeix que s'entrena millor i que això es nota en els partits

Les dues victòries en els últims tres partits no han servit al Sabadell per sortir de la zona de descens. Però sí que han canviat el tarannà de la plantilla arlequinada, que es mostra més confiada que amb Salamero a la banqueta. El conjunt vallesà ha recuperat la bona línia a casa i això el reforça per aconseguir l'anhelada victòria a domicili.

“Jo crec que no hi ha diferències en els partits de casa i en els partits de fora”, afirma Manuel Gato. “El resultat és l'únic que ha de canviar”, insisteix l'atacant. “S'ha demostrat que l'equip està unit i treballa bé”, afirma, d'altra banda, Nauzet Pérez. El Sabadell continua a la part baixa de la classificació, però aquesta victòria almenys ha servit per comprimir encara més la taula. Tot i estar empatat amb l'antepenúltim, els d'Olmo estan només a cinc punts de la zona de promoció d'ascens.

Millor imatge

Pels jugadors, un dels principals motius de la unió i bona imatge que van oferir en els partits contra el Saragossa, el Barça B i el Mirandés és el canvi de tarannà en els entrenaments. “Ara és un equip amb confiança”, afirma el tècnic, Miquel Olmo, que veu una millora en les sessions preparatòries. “El grup està molt convençut dels seus arguments. Davant les circumstàncies sempre respon positivament. Estic orgullós del dia a dia amb ells i m'enorgulleix molt veure el nivell de compromís i implicació dia a dia. El vestidor respira positivisme perquè es veu capaç”, diu l'entrenador.

No hi ha diferències en els partits de casa i en els partits de fora. Només el resultat
Manuel Gato
atacant del sabadell
El grup està molt convençut dels seus arguments. Davant les circumstàncies sempre respon positivament
Miquel Olmo
entrenador del sabadell

Avui, junta general d'accionistes (18 h)

El Sabadell farà avui la junta general d'accionistes, a les 18 h al Casal Pere Quart, corresponent a l'any 2013. El president, Keisuke Sakamoto, que va arribar a finals de la setmana passada i que ja va presenciar el partit de dissabte contra el Saragossa, afrontarà la primera junta ordinària des que és al capdavant de l'entitat. En aquesta junta es presentaran els números de l'exercici anterior; es preveu un dèficit i que s'aprovi una ampliació de capital d'uns dos milions d'euros.

A més, es nomenarà el setè home de la junta després del cessament d'Antonio Salguero, que va marxar per desavinences econòmiques amb el president. Tot indica que serà un antic directiu de l'època de Soteras.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)