Sabadell

Un dèficit d'1,2 milions d'euros

Sabadell. L'entitat va presentar ahir els números de l'exercici 2012/13 que acrediten grans pèrdues. L'ampliació de capital proposada voluntàriament de 2 milions i l'arribada d'un patrocinador servirà per eixugar aquest deute

El Sabadell va destapar un deute d'1,2 milions d'euros en la junta general d'accionistes corresponent a l'any 2013. Al contrari de les manifestacions de l'anterior i l'actual consell d'administració, que afirmaven que l'entitat arlequinada és un dels clubs més sanejats de l'LFP, els números ensenyen un forat que s'haurà de tapar com més aviat millor. I és per això que ahir es va aprovar gairebé per unanimitat una ampliació de capital voluntària que servirà per, en un període màxim de cinc anys, posar fi a aquest deute. Aquesta ampliació de capital serà de dos milions d'euros, i els actuals accionistes tindran un dret preferencial per accedir-hi.

De fet, els dos milions d'euros es podran cobrir sencers o no, també depenent de l'èxit que tingui Keisuke Sakamoto a la recerca d'una marca japonesa que patrocini l'equip. El Sabadell també capitalitzarà la Nova Creu Alta, és a dir, li donarà un valor a l'estadi propietat que ara mateix és de l'Ajuntament, per tenir un actiu que li suposi més ingressos, a més d'intensificar la voluntat de construir una ciutat esportiva.

Pressupost

El pressupost presentat per al curs 2013/14 és de poc més de 4,9 milions d'euros, un 6% més respecte al curs anterior. Es preveu un superàvit de més de 100.000 euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)