Sabadell

La fita de tancar l'any trencant una mala ratxa

2a divisió A. El Sabadell disputa demà a Tenerife el darrer partit del 2013, i té l'objectiu de guanyar a domicili després de disset partits

El Sabadell tancarà l'any a les Canàries. L'equip que entrena Miquel Olmo disputa demà el darrer partit del 2013 a l'Heliodoro Rodríguez López amb la moral reforçada després de l'última victòria, però amb la urgència de donar continuïtat al bon rendiment a casa, ja que els arlequinats continuen ocupant una plaça en la zona de descens. El Tenerife arriba al partit en una situació similar a la del Sabadell, però amb la diferència que l'equip ha reaccionat en les últimes jornades. Miquel Olmo, amb tot, té molt clar amb quin objectiu agafa l'avió: trencar una ratxa de disset partits seguits sense guanyar a domicili. “Tenim l'última oportunitat de canviar una dinàmica que l'equip no es mereix”, va afirmar l'entrenador terrassenc, que es mostra “sorprès per la ratxa del Sabadell fora de casa, no només aquesta temporada”. El mister, que no podrà disposar de Jesús Olmo, que ahir es va retirar de l'entrenament per problemes físics a l'adductor, és optimista tot i el bon moment del Tenerife a casa: “Jo estic convençut que guanyarem. La victòria arribaria en un moment molt bo per gaudir-ne.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)