Sabadell

La recerca de la proporció

Sabadell. L'equip arlequinat visita el Tenerife amb l'objectiu de donar continuïtat als bons resultats a casa i trencar d'una vegada la mala dinàmica lluny del Vallès, que ja fa deu mesos que dura

Una de freda i una de calenta. D'aquesta manera es pot resumir la temporada que està fent enguany el Sabadell. L'equip vallesà ha trobat l'equilibri a la Nova Creu Alta, on els resultats són dolços. Quan toca moure's del Vallès, en canvi, la tendència és inversa i el bagatge és nefast. Les dades parlen per si mateixes: els arlequinats encadenen disset jornades –o deu mesos– sense aconseguir els tres punts a domicili. No hi ha proporció entre el Sabadell local i el visitant, i així és impossible que el bloc sigui regular.

Avui, en l'últim partit de l'any, Miquel Olmo vol que l'equip trobi l'harmonia amb una victòria al camp del Tenerife. La imatge que projecten els seus homes arran de la seva arribada ha canviat. Els arlequinats agraden i així és més fàcil assolir els objectius marcats. Ara bé, caldrà imposar-se a un rival que s'ha revifat després d'un inici en punt mort. La clau de la reacció dels canaris, a més, ha estat el seu rendiment a l'Heliodoro Rodríguez López, on encadenen quatre victòries. L'objectiu, en tot cas, està marcat i el Sabadell viatja amb la motivació de fugir de la zona de descens, una fita que aconseguirien amb una victòria.

Per confeccionar l'onze, Miquel Olmo ha confiat en un grup concret de jugadors des de la seva arribada, però avui haurà d'introduir un canvi obligat per les baixes, ja que Carlos Hernández, l'únic home que ho havia jugat tot fins ara, està sancionat. El seu lloc a l'eix de la defensa l'ocuparà segurament Kiko Olivas. D'altra banda, Raúl Tamudo, fora les últimes tres setmanes per molèsties físiques, torna a una convocatòria i podria tenir alguns minuts si les circumstàncies del partit no són positives per als interessos del Sabadell.

El Tenerife, entonat

Álvaro Cervera i els seus homes afronten el partit d'avui en el millor moment de tota la temporada, malgrat que segueixen una tendència similar a la del Sabadell –sòlids a casa i tous a fora– i el cap de setmana passat van ensopegar al feu del Còrdova. El tècnic del conjunt chicharrero, a més, podrà disposar de tots els seus homes i espera mantenir la tendència a casa, ja que una derrota li tornaria a complicar força les coses.

Miquel Olmo, amb tot, confia que l'última cita del 2013 serveixi per trencar la mala tendència del Sabadell lluny de la Nova Creu Alta: “Veig a la cara dels meus jugadors que no volen acabar l'any sense haver guanyat un partit fora de casa.”

El Tenerife, com nosaltres, és un dels millors locals, però tenim la confiança per guanyar
Miquel Olmo
entrenador del sabadell
Som un equip agressiu a casa, no concedim gairebé oportunitats. Ho hem de mantenir
Álvaro Cervera
entrenador del TENERIFE
És la darrera oportunitat [de l'any] per canviar una dinàmica a fora que no mereixem ni per treball ni per joc
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)