Sabadell

L'ultimàtum de Salamero era de cinc partits

Sabadell. Sakamoto li va dir a l'extècnic la setmana abans de destituir-lo que l'equip havia d'aconseguir 7 de 15 per mantenir-se en el càrrec

Keisuke Sakamoto i Javi Salamero es van reunir per Skype el divendres 22 de novembre abans del que acabaria sent l'últim partit del tècnic aragonès a la banqueta del Sabadell. La reunió va servir perquè el president li oferís una sèrie de condicions per mantenir-lo en el càrrec. La més important, a banda de mantenir certa disciplina en els entrenaments, va ser els cinc partits de marge que oferia el màxim mandatari arlequinat en els quals l'equip havia de sumar 7 punts dels 15 en joc.

“Em sento jutjat i condemnat més aviat per l'opinió pública que no pas per la gent de dins del club”, va dir Salamero en les hores prèvies al partit, conscient de la confiança que li havia donat el president i màxim accionista. Finalment, dos dies després, el Sabadell va perdre 3 a 0 al José Rico Pérez i l'entrenador va acabar sent destituït el dijous següent, sobretot per la pressió que van exercir els consellers presents a Sabadell (Masato Horita i Ignasi Lúquez), aconsellats per l'aleshores director esportiu Xavi Roca; el gerent Xavi Monclús, i alguns representants de la plantilla.

Paciència

Ni després de la derrota Sakamoto no veia urgent la destitució del tècnic. De fet, tot i que tothom a Sabadell estava convençut que calia un canvi, el president es va haver de reunir diverses vegades amb membres de la plantilla, el gerent, el director esportiu i consellers, per prendre la decisió.

L'opció de Masato Horita triomfa

Dels consellers a Sabadell, Masato Horita era el més reticent a prendre la decisió d'acomiadar Salamero en un principi. La pressió del vicepresident Lúquez va fer canviar d'opinió el conseller japonès, que va començar a treballar l'alternativa de Miquel Olmo. Tot i que, quan va ser proposat, això no va ser ben vist per Lúquez, Roca i el gerent Monclús, per la reticència del vestidor en aquell moment, Olmo va acabar rellevant Salamero i, amb el nou director esportiu, el terrassenc s'hi ha quedat definitivament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)