1a femenina

Derrota contra un rival directe

1a divisió femenina. L'Espanyol es continua complicant la vida i avui es podria quedar a un sol punt de la zona de descens

tr. alcaine1


Espanyol0


L'Espanyol continua immers en una dinàmica negativa que ni el canvi a la banqueta ha resolt. Ahir, en el tercer partit amb Titi Camúñez com a entrenador, l'equip blanc-i-blau va perdre contra el Transportes Alcaine i ja encadena cinc jornades sense guanyar. Després de la derrota, el seu rival d'ahir, amb el qual estava empatat a punts abans de la jornada, se li distancia i, per sota, la zona de descens es queda a quatre punts. Si el Levante Les Planes guanya avui al camp del cuer, el Granada, l'Espanyol estarà a només un punt de les places de descens.

Malgrat l'empenta inicial de l'Espanyol, es va fer molt difícil des del principi desencallar un partit igualat i travat, en què les defenses van sobreposar-se sempre als atacs i les oportunitats per marcar de tots dos equips van arribar amb comptagotes. A la segona meitat, els canvis van reactivar l'equip aragonès i Ori va decidir el partit amb una canonada des de fora l'àrea que va sorprendre una superada Jamila. Fins al final, l'Espanyol va buscar la remuntada, però no va ser capaç de crear grans ocasions més enllà d'un cop de cap de Sara a centrada de Débora que la portera visitant Esther va aturar.

ESPANYOL: Jamila, Cristina, Pereira, Neto, Matías, Pomares (Sara, 81'), Mendoza, Débora, Emma Marqués (Paloma, 53'), María León (Mayra, 65') i Bárbara. TRANSPORTES ALCAINE: Esther, Lara, Natalia, Sandra, Maria (Reyes, 60'), Leyre, Laura, Cardona (Ori, 60'), Mariela, Núria (Clara, 76') i Alba (Lucía, 80'). GOLS: 0-1 (68') Ori. ÀRBITRE: Vico Moreno. PÚBLIC: Uns 400 espectadors a la ciutat esportiva Dani Jarque.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)