1a femenina

El Levante les Planes, cuer després de caure golejat

1a div. femenina. El Granada, que ja vencia 3-0 en el minut 44, avança les catalanes

GRANADA5

LEVANTE L.P.1

GRANADA: Andrea, Ana Urrea (Clara, 76'), Elo (Thais, 54'), Estibi, Vanessa, Lorena (Rocío, 78'), Cristina, Marta (Lula, 58'), Lauri, Rivi i White. LEVANTE LES PLANES: Meritxell, María Ramos (Elisabet Sivera, 46'), Elba, Carol, Zaira, Auxi, Inés, Sandra (Irrazábal, 46'), Sara Serna (Asako, 76'), Eva i Laura Carriba (Clàudia Montagut, 46'). GOLS: 1-0 (18') Rivi. 2-0 (35') Lauri. 3-0 (44') Marta. 3-1 (55') Clàudia Montagut. 4-1 (56') Rivi. 5-1 (63') Rivi. ÀRBITRE: Ruiz Aguilera. COMENTARI: El Levante les Planes és el nou cuer de la primera divisió femenina després de caure ahir golejat al camp del Granada, precisament l'equip que fins ara ocupava l'última posició. La clau del partit va ser la bona primera part de l'equip andalús, que va dominar el joc i, a més, es va mostrar molt efectiu. El 3-0 del descans deixava les coses molt difícils per a l'equip de Sant Joan Despí per a la segona meitat. Tres canvis en el descans van buscar la reacció del Levante les Planes, que va millorar la imatge i no va trigar a marcar, mitjançant Clàudia Montagut, una de les jugadores que acabava d'entrar. Però l'esperança per a les catalanes va durar poc, ja que la local Rivi va fer el quart gol del Granada un minut després. La mateixa jugadora va arrodonir la victòria de les andaluses amb el cinquè gol, el tercer del seu compte particular.