Sabadell

Sense mirar enrere

Sabadell. Els arlequinats comencen a ser conscients de l'excel·lent millora que ha fet l'equip i busquen una victòria sense pensar en el salt que farien a la taula per por al vertigen

No és el mateix Recreativo líder de fa unes jornades (una victòria en nou partits), però és un equip amb potencial per ser a dalt. El Sabadell ara mateix se sent amb la suficient confiança com per plantar cara a aquest tipus de rivals i continuar escalant posicions en la taula classificatòria. Tot i que ho fa de reüll perquè és inevitable, els arlequinats encara no volen mirar ben bé el que està comportant la ratxa de 12 de 15 amb Olmo a la banqueta. Potser si ho fan, començaria a venir el vertigen. “El que ens ha portat fins on som és pensar en el partit a partit, no té cap sentit que ens posem a fer volar coloms”, ha afirmat Miquel Olmo més d'una vegada.

Amb una victòria, el Sabadell igualaria el registre de la primera volta del curs passat, aquella que va enviar fins al març els arlequinats a somiar amb la promoció d'ascens. Una derrota, en canvi, escanyaria la zona mitjana de la taula i posaria els peus a terra als més optimistes, que només veuen la diferència de dos punts, obviant la gran quantitat d'equips que hi ha pel mig.

Olmo ho tindrà difícil en aquest partit, principalment per les baixes, perquè Gato s'ha lesionat i dos dels fixos, Juanjo i Cristian, estan sancionats. Per això l'entrenador haurà de fer una cosa estranya a la línia defensiva. Crespí, central, haurà de ser el lateral sense que Toni Lao abandoni el seu lloc ja habitual a l'esquerra tot i ser dretà.

Tinc un bloc molt bo i molt compacte per tirar això endavant
Sergi Barjuan
entrenador del recreativo
El que ens ha portat fins on som és pensar en el partit a partit
Miquel Olmo
entrenador del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)