1a femenina

Frenada inesperada

2a divisió femenina. L'Estartit empata a un gol contra un rival que lluita per evitar el descens i acaba la primera volta en tercera posició

sant andreu1

l'estartit1

L'Estartit va empatar a un gol en la seva visita al camp del Sant Andreu. Les gironines no van quallar un bon partit i, després d'una primera part avorrida i sense domini per part de cap dels dos conjunts, en la segona les quadribarrades van poder avançar-se en el marcador gràcies a una jugada de Maria (52').

Tot i el gol en contra, l'Estartit va plantejar una segona meitat més ambiciosa i, a conseqüència de la constància, set minuts després de l'1-0, Mery va empatar l'enfrontament. Les jugadores blanc-i-vermelles van tenir oportunitats per culminar la remuntada, però la falta d'encert va evitar qualsevol alegria.

SANT ANDREU: Natàlia, Aida, Sílvia, Ana B., Sandra, Mar, Maria, Anna L., Núria, Andrea C. i Andrea A. També: Nerea i Carla. L'ESTARTIT: Roberta, Saray, Mixeta, Servià, Nao, Rocío, Sofi, Susi, Anna Llaona, Laury i Laura Gasull. També: Martita, Berta, Maria, Salavedra i Gemma. GOLS: 1-0 (52') Maria. 1-1 (59') Mery. ÀRBITRE: Montes Rodríguez. T.G.: A les locals Ana B i Sílvia; a les visitants Servià i Salavedra. T.V.: Cap