1a femenina

Infortuni a València

Primera divisió femenina. Un gol en pròpia porteria d'Emma Marqués va condemnar l'Espanyol a la novena derrota en un duel en què va plantar cara i va tenir ocasions per puntuar

ESPANYOL0

LLEVANT1

L'Espanyol continua la seva dura travessa per una temporada complicada en què, a més, la sort no l'acompanya. Ahir, l'equip de Titi Camúñez va perdre per la mínima al camp del Llevant, sisè classificat, per culpa d'un gol en pròpia porteria d'Emma Marqués, abans que es complís el primer quart d'hora de joc. Amb la derrota, la novena en disset jornades de l'equip blanc-i-blau aquest curs, les places que donen dret a disputar la copa de la Reina s'allunyen.

L'Espanyol va plantar cara en tot moment i va tenir ocasions per marcar. Però el pes del gol encaixat aviat, en una falta lateral servida per les locals, va fer que les blanc-i-blaves haguessin de remar a contra corrent tot el partit. Abans del descans, les visitants Débora i Bárbara van tenir el gol de l'empat ben a prop. El Llevant hauria pogut encarrilar la victòria si Alba, en els primers minuts de la segona meitat, hagués transformat en gol un penal comès per Mapi León, que va tocar la pilota amb les mans dins l'àrea. Alba, però, va xutar per sobre del travesser. El partit es va obrir perquè l'Espanyol va buscar l'empat amb insistència i el Llevant intentava aprofitar els espais per sortir al contraatac. L'ocasió més clara de les visitants va ser un xut de Neto desviat per Paños.

LLEVANT: Paños, Maider (Guti, 21'), Sonia Prim, Andrea, Alicia (Nerea, 87'), Olga (María Pérez, 85'), Leti, Alharilla, Alba, Mariví i Buceta. ESPANYOL: Jamila, Júlia (Cristina, 60'), Pereira, Neto, Sonia Matías, Pomares (Haley, 61'), Núria Mendoza, Débora (Laura, 77'), Emma Marqués (Mayra, 70'), Mapi León i Bárbara. GOLS: 1-0 (11') Emma Marqués, en pròpia porteria. ÀRBITRE: Bañó Solera. T.G.: A les locals Maider i Alba, i a la visitant Mapi León. INCIDÈNCIES: Partit jugat al poliesportiu de Natzaret, a València.