1a femenina

Retorn a la victòria

ca2a divisió femenina. L'Estartit va posar fi a dues jornades sense guanyar i va superar el filial del Barça en un molt bon partit

Barça b1

l'estartit3

L'Estartit va començar la segona volta de la competició amb una bona victòria al sempre complicat terreny de joc del Barça. Les jugadores de l'Estartit van tenir el domini del partit des del primer minut, i fruit d'això van aconseguir arribar al descans amb un còmode 0 a 2.

En la segona part, les blanc-i-vermelles van aconseguir mantenir el bon joc en els primers minuts, però el Barça B va anar guanyant protagonisme fins que va reduir la diferència. Els últims 10 minuts van ser complicats per a l'Estartit i no va ser fins al gol de Nao (87') després d'una acció personal, que el triomf ja no va perillar.

BARÇA B: Alba, Núria, Queralt G., Xènia, Marina, Carola, Arola, Pilar, Judith, Nerea i Andrea. També Gemma, Noelia, Queralt T., Carla i Aitana. L'ESTARTIT: Roberta, Rocío, Mixeta, Servi, Badi, Laura Gasull, Gemma, Judith, Sofi, Laury i Mery. També Marta, Susi, Saray, Martita i Nao. GOLS: 0-1 (9') Mery. 0-2 (44') Sofi. 1-2 (75') Carla. 1-3 (87') Nao. ÀRBITRE: Barón Ajenjo. T.G.: A Judit i Sofi de l'Estartit. T.V.: Cap.