1a femenina

Miriam salva un punt en el minut noranta

1a div. femenina. La Reial Societat va estar a punt de trencar la imbatibilitat del Barça

BARÇA2


REIAL SOCIETAT2


BARÇA: Ràfols, Unzué, Torrejón, Ruth, Melani (Lau, 66'), Romero (Vicky, 53'), Corredera, Miriam, Jelena (Hermoso, 53'), Sonia i Alexia (Karol, 72').

REIAL SOCIETAT: Cristina, Ainhoa Vicente (Idoia Agirre, 66'), Ane Bergara, Ainara, Itziar G., Itxaso Uriarte, Sandra R., Nahikari Garcia, Leire Baños i Aintzane Encinas (Eguzkiñe Peña, 66').

GOLS: 1-0 (47') Sonia. 1-1 (66') Aintzane. 1-2 (72') Nahikari. 2-2 (89') Miriam.

COMENTARI: Un gol de Miriam en el darrer minut va permetre al Barça mantenir la imbatibilitat. La Reial Societat, amb un partit molt seriós defensivament, va treure el màxim profit de les seves possibilitats i va estar a punt de donar la sorpresa. En la primera part, sense fer un gran joc, el Barça va tenir prou ocasions per encetar el marcador. Sònia, amb un xut de falta al travesser i un un contra un amb la portera que no va saber resoldre, en va tenir les millors. Tot just començar el segon temps, la mateixa Sònia va trencar la seva malastrugança i amb un gran xut a l'escaire va fer l'1 a 0. Les basques van capgirar el resultat en dues accions aïllades, però Miriam va poder salvar un punt.

EL 9

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)