1a femenina

El Sant Gabriel, superat

1a divisió femenina. L'equip de Sant Adrià encaixa tres gols en la primera part i perd al camp del Collera, que l'avança en la classificació

COLLERA5

SANT GABRIEL2

COLLERA: Andrea, Anita, Rosita Herreros (Tania Sánchez, 60'), Fullana, Mariona Caldentey, Maitane, Pili Espadas (Ilham, 83'), Maria Vidal, Patri Guijarro, Cora Coll (Espe Collado, 81') i Gabi Gutiérrez (Marga Morey, 78').

SANT GABRIEL: Jessica Cobos, Paula, Laura Díaz (Sandra Hernández, 55'), Patricia, Eva Llanas (María Estella, 65'), Brenda Pérez, Marta Liria (Raquel Pinel, 67'), Carla Gómez, Nelly Maestro, Cristina Pizarro i Bel Calero (Gemma Pla, 77').

GOLS: 1-0 (4') Cora Coll. 2-0 (35') Mariona Caldentey. 3-0 (44') Maria Vidal. 3-1 (65') Paula Nicart. 4-1 (69') Pili Espadas. 5-1 (79') Marga Morey. 5-2 (88') Raquel Pinel.

ÀRBITRE: Gordillo Aguilar. T.G.: A la local Fullana i a la visitant María Estella.

COMENTARI: El Sant Gabriel va perdre ahir al camp d'un rival directe en la lluita per accedir a la copa. Gràcies als tres punts, el Collera avança l'equip de Sant Adrià en la classificació i se situa, de manera provisional, entre els vuit primers. El gol de Cora Coll en els primers minuts va fer mal al Sant Gabriel, que va haver d'anar sempre a remolc. Quan semblava que reaccionava, el Collera va fer dos gols abans del descans. En la segona part, l'equip visitant hi va posar coratge i Paula Nicart va retallar distàncies, però el Collera va fer el 4-1 de seguida i va sentenciar el partit.