1a femenina

L'Estartit, a rebuf

2a divisió femenina. Les gironines van golejar el Badalona (4-2) i segueixen en plena lluita per ocupar les primeres posicions de la taula

L'Estartit4

badalona2

L'Estartit va vèncer ahir el Badalona (4-2). El conjunt blanc-i-vermell va poder desenvolupar el joc que més li convenia després de dos gols matiners (en els minuts 1 i 8) de Judith i Mery. Amb el resultat a favor, la tranquil·litat i el ritme del joc el va portar el conjunt gironí, que havia d'aconseguir els tres punts si volia mantenir la lluita amb el Lleida, el seu màxim rival –les lleidatanes van guanyar al camp del Transportes Alcaine el dia abans (0-1).

Tot i escurçar distàncies abans del descans, el Badalona es va fer un gol en pròpia porteria que va acabar de sentenciar un duel controlat per l'Estartit.

L'ESTARTIT: Roberta, Mixeta, Gemma, Mery, Servi, Sofi, Laury, Aina, Laura Gasull, Rocío i Judith Salavedra. També: Marta, Berta, Nao, Anna Llaona i Saray. BADALONA: Noe, Clara, Yosse, Albita, Alba García, Bea, Mar, Alba García, Anna, Lola i Peque. També: Leti. GOLS: 1-0 (1') Judith S. 2-0 (8') Mery. 3-0 (31') Laury. 3-1 (37') Alba. 4-1 (66') en pròpia porteria. 4-2 (74') Bea. ÀRBITRE: Martín Pomés. T.G.: A la local Nao. T.V.: Cap.