Sabadell

ANTONIO LONGÁS

MIGCAMPISTA DEL SABADELL

“Estic en deute amb el club”

L'aragonès agraeix la confiança del Sabadell, que el va fitxar en el moment més baix de la seva carrera i ara l'ha renovat

No troba explicació a la darrera mala trajectòria de l'equip

Si fent les coses bé no arriben els resultats, aleshores és que ho haurem de fer molt bé per poder sortir de baix

Desprèn senzillesa quan parla, està lluny de ser un estudiós del futbol i li agrada viure a prop de Barcelona. Això no impedeix que Antonio Longás (Saragossa, 1984) visqui preocupat per l'actual situació de l'equip (1 punt dels últims 15) i estigui agraït per la confiança que li té el Sabadell, amb el qual va signar fa poc una renovació per dos anys.

L'equip no juga com un de la part baixa de la taula, però, tot i això, no guanya. Li estranya?
Preocupa la trajectòria i, sobretot, després de la bona ratxa que ens va permetre sortir de baix. Pels resultats i no tant pel joc, ja que tret dels partits contra el Mallorca i l'Alavés estem fent les coses bé, però és clar que ens falta alguna cosa.
I què és això que els falta?
Si ho sabés, ho diria a l'entrenador ara mateix [riu]. Moltes vegades el futbol és així d'injust. L'altre dia vam fer una molt bona segona part i, fins i tot, vam fer més mèrits que a Huelva.
D'altra banda, en els dos desplaçaments contra els dos líders (Deportivo i Eibar), l'equip ha fet bons partits.
Si mantenim aquesta línia, crec que sortirem de baix, perquè els resultats arribaran. També és cert que el que compta són els punts i, si no guanyes, vas perdent confiança i, si tens problemes, és més difícil sortir a jugar. Si fent les coses bé no arriben els punts, aleshores és que ho haurem de fer molt bé.
L'equip nota especialment les baixes d'Hidalgo i Moha? És a dir, noten que falta un líder dins el camp?
És cert que hi ha plantilla i jugadors que ho fan molt bé, però n'hi ha d'altres com Hidalgo, Moha i fins i tot Juanjo, amb molts anys, que tenen un pes especial. Personalment ho noto perquè tots dos tenen allò diferent dels veterans i dels que han jugat a primera, que també aporten psicològicament.
Parlem de les seves actuacions. S'hi veu més còmode enguany?
Em trobo molt millor. L'any passat va ser difícil a Santander. Aquest any he començat jugant des del principi, però sóc conscient que he de donar més a l'equip, sobretot en el gol. No n'he marcat cap.
Ha renovat fa poc amb el Sabadell.
Estic molt content, perquè visc en un lloc que m'agrada com Barcelona i jugo en un club on et mostren molta confiança.
De fet, es correspon aquesta proposta amb el protagonisme que està tenint dins l'equip.
Jugo molts minuts i, sí, visc el contrari que a Santander l'any passat. Allà va ser el meu pitjor moment esportiu i per això estic en deute amb el Sabadell. Va confiar en mi quan estava pitjor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)