Sabadell

Necessiten que aparegui

Sabadell. Raúl Tamudo té moltes possibilitats de tornar a ser titular per eixugar el dèficit que té el conjunt arlequinat de cara a gol. Els vallesans només han marcat tres gols en 450 minuts

L'estil de joc del Sabadell, basat en el protagonisme amb la pilota i en les arribades constants, necessita un davanter diferent a Aníbal, que lluita extraordinàriament sense pilota però que no és eficient en el gol. Raúl Tamudo és l'home que els arlequinats reclamen per tenir presència golejadora més per la seva fama que no pas pels registres d'aquest any (dos gols). I el veterà davanter de Santa Coloma podria ser titular demà contra el Numància.

En els últims cinc partits, el Sabadell només ha fet tres gols. “Ara mateix tenim un dèficit en atac perquè no som efectius. L'equip continua creant ocasions, però necessitem una versió més eficaç”, resumia ahir Miquel Olmo, que va reconèixer les possibilitats que té Tamudo d'entrar en l'onze tot i que amb reserves: “També les té Edgar o Gato.”

Lesionats

Qui segurament no serà titular és Sotan Tanabe, que ahir tampoc es va entrenar per culpa d'un esquinç, ni el migcampista Fernando Llorente, també absent en la sessió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)