Sabadell

Paralitzats per la tensió

Sabadell. Botí insuficient l'empat que obtenen a casa els vallesans, que els porta al descens. La falta d'encert i l'obsessió per no encaixar resten fluïdesa a l'equip de Miquel Olmo

NUMÀNCIA0


SABADELL0


El punt d'ahir és un oasi imaginari en el desert que està travessant el Sabadell. Quan s'ha sumat un punt de 15, costa valorar com a positiu un altre empat que, a més, empeny avall a la taula els arlequinats. La victòria del Madrid a La Romareda porta els d'Olmo al descens i encara sort que dissabte cap dels de baix tampoc va guanyar; el desastre hauria estat bíblic.

Ahir, l'equip d'Olmo va ser presoner dels nervis. A la primera part va ser un flam, refusant qualsevol pilota amb perill o sense, amb l'objectiu d'allunyar-la de la seva porteria. I a la segona, va voler córrer massa a l'hora de generar joc. Va tenir la possessió, com li agrada, però amb certa desorganització. Tot amanit amb una falta d'encert preocupant ja que va disposar d'ocasions clares.

L'equip va acabar la primera meitat amb una sensació enganyosa. La d'haver obtingut, al final, dues oportunitats (una triple de Collantes i Gato salvada per Ribas i un cop de cap de l'andalús desviat) però amb un joc que, avorriment a banda, no el feia sentir còmode. L'obsessió per mantenir la porteria a zero va provocar que la pilota anés més pel cel que per terra i quan es disposa al davant únicament de jugadors com Gato (1,70 m), Tamudo (1,78), Collantes (1,70) o Longás (1,74) sovint no dóna resultat.

I al principi no ho semblava perquè Crespí, recollint una segona jugada, va finalitzar un xut des de 30 metres salvat per Biel Ribas (3'). Segons abans el Numància va tenir una doble ocasió de Sergi Enrich i d'Antonio Tomás. No va ser l'única dels d'Anquela en el primer acte: Cristian va salvar el gol a la línia i en la jugada següent Julio Álvarez va enviar la pilota al travesser. Després, a pilota aturada, Álvarez va avisar amb un xut desviat.

A la segona part, Miquel Olmo va haver de canviar el plantejament. Tamudo, lesionat, va ser substituït per Edgar, que va pescar, encara fred, una pilota llarga sense sort (47'). En els darrers 45, el Sabadell va tenir més la possessió i fins i tot ocasions més clares. Li va faltar un pèl d'ordre perquè el cor va actuar més de pressa que el cap. Tot i així Carlos va poder marcar en una falta lateral al segon pal (77') molt similar a la posterior d'Edgar (81') que va fer lluir, de nou, Ribas. El Numància es va anar desinflant per bé que va tenir dues oportunitats en tot el segon temps. Un cop de cap al mig de l'àrea de Juanma aturada per Nauzet (57') i al final un xut de Pedro massa fluix.

SABADELL: Nauzet; Cristian, Kiko Olivas, Carlos Hernández, Clerc (Toni Lao, 85'); Collantes, Juanjo, Crespí, Longás (Aníbal, 66'); Tamudo (Edgar, 46') i Gato. NUMÀNCIA: Biel Ribas; Isidoro, Regalón, Juanma, Ripa; David González, Antonio Tomás; Natalio (Pedraza, 82'), Julio Álvarez, Vicente (Palanca, 70'); i Sergi Enrich (Pedro Martín, 78'). ÀRBITRE: De Burgos Bengoetxea. T.G.: Als locals Juanjo, Crespí i Cristian; als visitants David González i Pedraza. PÚBLIC: 3.575 espectadors a la Nova Creu Alta.
Hem fet les coses més que correctes. Hem tingut ocasions però el rival també n'ha creat
Juan Antonio Anquela
entrenador del numància
Hem tingut cert nerviosisme i imprecisions però ens hem refet al segon temps
Miquel Olmo
entrenador del sabadell
Ens costava circular, hem decidit no arriscar i ser més directes al primer temps
Martí Crespí
jugador del sabadell

Sakamoto finalment marxarà dimecres

El president i màxim accionista del Sabadell va tornar a presidir el partit des de la llotja de la Nova Creu Alta –des de Nadal que no ho feia–, però la seva visita serà molt més curta del que és habitual. El president havia d'aprofitar l'estada a Sabadell, a banda d'atendre els compromisos del club, també per atendre'n uns del seu negoci aprofitant que té una empresa de telecomunicacions i que a Barcelona se celebra el Mobile World Congress. Però, en canvi, per motius laborals haurà de tornar al Japó aquesta mateixa setmana.

Serà dimecres quan el president i màxim accionista torni cap al seu país per una urgència en el seu negoci. Amb tot, està previst que Sakamoto torni a desplaçar-se a Sabadell aviat i podria ser que tornés a Sabadell a finals del mes de març.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)