1a femenina

Alemany, al mundial

Mundial sub-17. La portera de l'Estartit ha estat convocada per participar en el torneig que es disputarà al març a Costa Rica

La portera de l'Estartit, Marta Alemany ha estat convocada per la selecció estatal per participar en el mundial sub-17 que es disputarà del 15 de març al 4 d'abril a Costa Rica. La gironina, una habitual de les convocatòries amb el combinat estatal dirigit per Jorge Vilda, ja va anar a Anglaterra per disputar el campionat europeu però un inoportú atac d'apendicitis va posar fi a la seva participació en el torneig.

La futbolista haurà de viatjar a Las Rozas el 6 de març, on quedarà concentrada abans del desplaçament a San José (Costa Rica) per disputar el mundial. En el mateix grup del combinat estatal hi haurà el Japó, equip contra el qual s'estrenarà el 16 de març, a més de les seleccions del Paraguai i Nova Zelanda.

Alemany segueix les passes d'una altra portera que va créixer en el planter de l'Estartit, Esther Sullastres, també internacional amb Espanya en la seva etapa sub-17 i sub-19, en què va ser subcampiona de l'Eurocopa el juliol del 2012, mesos abans de canviar el club gironí pel Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)