Sabadell

Cada dia és més difícil

Sabadell. Sis partits sense conèixer la victòria i les posicions de descens són un mal company de viatge per als homes de Miquel Olmo, que visiten un dels feus més complicats per guanyar

Els resultats li han tret la brillantor a aquest Sabadell d'Olmo, que més enllà de mereixements fa massa que no guanya. Són sis jornades en què els arlequinats han anat mutant fins al punt que cada setmana han de jugar contra dos rivals: l'equip al qual s'enfronten i ells mateixos en la pressió d'una mala situació a la taula. Els d'Olmo ja la van acusar la setmana passada contra el Numància, en què es van passar mig partit tirant pilotes amunt renunciant al seu propi estil futbolístic.

L'equip reconeix la seva ansietat. “Amb la situació en què vivim, quan t'enfrontes a un rival en dinàmica positiva, és lògic que sortim a l'inici amb alguns dubtes”, afirma Miquel Olmo, que ho vol revertir: “No som un equip d'especular. En l'últim partit vam incidir excessivament en el joc directe, però hem de tenir paciència i aprofitar el dinamisme que ens dóna la zona d'atac.”

La pilota

Precisament, la lluita per la possessió de la pilota serà la guerra principal en aquest partit. “Hem d'estar preparats per a qualsevol cosa, però vull que tinguem la pilota”, assenyalava l'entrenador del Sabadell, que alerta dels perills del rival: “És un equip que té la idea de jugar per terra, però ara potser són un pèl més verticals.”

El Jaén, a més, ha convertit l'estadi de La Victòria en un dels camps on costa més marcar. No hi perd des del desembre contra el Castella però, habituat a l'empat, el que més costa és marcar-li (als quatre últims partits no n'ha encaixat). No són els millors precedents per al Sabadell, que travessa una mala dinàmica de cara a porteria (no ha marcat als tres darrers xocs). “No crec que obsessionar-se amb el gol sigui dolent”, diu Olmo, assumint-ho.

En l'últim partit vam incidir massa en el joc directe però hem de tenir paciència en atac
Miquel Olmo
entrenador del sabadell
Continuant en aquesta línia de joc, podrem aconseguir tranquil·lament la permanència
Manolo Herrero
entrenador del jaén

El retrobament de Sutil i Ruper amb el Sabadell

Tot i que no tenen gaire protagonisme i demà no està previst que cap dels dos jugui d'inici, Ruper i Paco Sutil es retrobaran amb el seu exequip. Tots dos van deixar la disciplina del Sabadell en el mercat d'hivern i van fitxar pel Jaén. “Tenia moltes esperances de continuar en el Sabadell i es van trencar per culpa d'Olmo”, va dir aquesta setmana Sutil a La Xarxa: “Olmo és una persona que enganya. No el saludaré.” L'entrenador del Sabadell va respondre: “Si em creuo amb ell el saludaré i, si no me'l vol tornar, em quedaré amb la mà estesa. Tant a ell com a Rúper els desitjo el millor i reconec que no vaig ser capaç de treure el millor rendiment tant de Sutil com de Rúper.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)