Sabadell

Una eliminatòria de contrastos

Cita a la Ribera d'Ebre. L'Ascó vol donar continuïtat al seu bon moment –és líder a tercera– aconseguint el pas a la semifinal contra un Sabadell més centrat a evitar problemes en la lliga

El camp municipal d'Ascó acollirà aquest vespre a les vuit una eliminatòria de contrastos entre l'equip de la Ribera d'Ebre i el Sabadell. La diferència de categories és evident: els arlequinats juguen en la Lliga de Futbol Professional i els verds, a tercera divisió, però els locals tenen també bones raons per pensar a classificar-se per a la semifinal, en què esperen el Barça o l'Espanyol. El principal argument dels de Miguel Rubio és la seva excel·lent temporada: són líders i encadenen cinc jornades sense perdre a casa. A més, per als de la Ribera d'Ebre la motivació és molt gran, ja que el partit és històric per a l'entitat. De fet, s'espera una gran assistència de públic, i ahir ja s'havien venut més de 200 localitats.

El Sabadell, en canvi, arriba a la cita d'avui pensant sobretot en la lliga. La igualtat que impera aquesta temporada a segona fa que una catorzena posició –la que ocupen ara els arlequinats– no sigui garantia de res. I és que el bloc que entrena Miquel Olmo té tan sols dos punts de marge respecte a la zona de descens. A més, dissabte s'enfronten amb el Girona en un partit clau. En aquest context, el tècnic vallesà donarà minuts als homes que n'han tingut menys i als jugadors del filial, que estan fent una gran campanya a primera catalana (són segons). De fet, ahir es van exercitar amb el primer equip Buba, Estellés, Joan Noguera, Sergi Tienda, Alexis i Jan Lladó, i avui podrien tenir alguns minuts.

En aquest aspecte, en canvi, l'Ascó podria sortir amb el seu onze habitual, tot i que Miguel Rubio té baixes molt sensibles com la del porter Chiné, el lateral Edu Vives i el davanter centre Albert Virgili, que estan lesionats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)