1a femenina

Sònia en té prou amb quatre minuts

Un ‘hat-trick'. La davantera blaugrana decideix el derbi amb tres dianes en menys de cinc minuts

Llevant l.p.0

BARÇA4

Quatre minuts màgics. En aquest curt espai de temps Sònia Bermúdez va ser capaç de marcar tres gols i liquidar el partit contra el Levante las Planas, que havia aguantat prou bé fins aquell minut.

El primer va arribar en el minut 35 en aprofitar una excel·lent passada de Jenni Hermoso que la va deixar tota sola davant de la portera Maria. Un minut després, una centrada aparentment innocent d'Alexia no la va saber rebutjar la defensa visitant, La pilota va arribar als peu de Sònia, que no va perdonar. I en el 38', el tercer: després de diversos xuts i refusos de la defensa la pilota va tornar a caure al peu de Sònia, que va tornar a perforar la porteria visitant.

A la segona part, la intensitat blaugrana va decaure amb vista al partit de la Champions. Tot i així, Jenni va tenir temps de marcar el quart en aprofitar una pilota morta.

En el minut 61, Xavi Llorens va substituir la capitana Vicky Losada, que va jugar el seu darrer partit a la Ciutat Esportiva.

BARÇA: Chelsea, Marta Unzué, Marta Torrejón, Ruth, Lau, Virginia (Miriam, 55'), Marta Corredera (Karol, 55'), Vicky Losada (Gemma, 61'), Alexia, Jenni i Sònia Bermúdez (Jelena, 61'). LLEVANT LES PLANES: Maria, Ausi, Elba, Marta Cubí, Eli (Belén, 80'), Carol, Zaira, Sandra (Carriba, 71'), Asako, Clàudia (Aida, 46') i Sara. GOLS: 1-0 (35') Sònia Bermúdez. 2-0 (36') Sònia Bermúdez. 3-0 (38') Sònia Bermúdez. 4-0 (68') Jenni.