1a femenina

Un gol i tres punts més

2a divisió femenina. L'Estartit va saber patir i va guanyar per la mínima el Cerdanyola, un rival que lluita per evitar el descens

cerdanyola0

l'estartit1

La lliga entra en la recta final i tots els equips intenten competir al màxim per aconseguir els seus objectius. Això va fer que el duel entre l'Estartit, que és segon, i el Cerdanyola, que ocupa llocs de descens, fos molt igualat. Les estartidenques van fer una bona primera part però no van aconseguir marcar cap gol. A la segona part, el Cerdanyola va fer un pas endavant i va posar en problemes l'Estartit. Servi amb un xut imparable va marcar l'1-0 en el minut 67. En els últims instants, la portera local Roberta va fer aturades de molt mèrit i va permetre al seu equip sumar una important victòria en la lliga.

L'ESTARTIT: Roberta, Mixeta, Gemma, Martita, Anna Servià, Sofi, Susi, Rebe, Gasull, Rocío i Salavedra.També Rey, López, Saray i Sheila. CERDANYOLA: Helena, Heis, Cobacho, Oñate, Sanmi, Chich, Carla, Mònica, Chivi, Clara i Marta. També Desi, Ramos, Iranzu, Vane i Didir. GOLS: 1-0 (67') Servi. ÀRBITRE: López Morente. T.G.: A Marta, del Cerdanyola.