L'Espanyol cau a Sant Sebastià i s'allunya del tren de la copa

1a div. femenina. Segona derrota consecutiva de les blanc-i-blaves

ESPANYOL0

r. SOCIETAT3

REIAL SOCIETAT: Cornejo, Gabirondo, Itziar, Itxaso (Ainara, 72'), Ramajo, Peña (Agirre, 76'), Marina, (Leire, 71'), Lizaso, Aintzane i Naiara (Garmendia, 78'). ESPANYOL: Jamila, Cristina (Núria, 56'), Sonia, Andrea, Pomares (Ari, 70'), Débora (Neto, 56'), Marqués, León, Paloma (Haley, 79'), Bárbara i Cotado. GOLS: 1-0 (22') Peña. 2-0 (32') Peña. 3-0 (89') Aintzane. ÀRBITRE: Mosqueira Antón. T.G.: A la local Gabirondo. COMENTARI: Pas enrere de l'Espanyol en les seves aspiracions de classificar-se per a la copa de la Reina en caure de forma clara contra un rival directe com la Reial Societat. Les noies d'Antonio Escudero es van veure superades per un rival que va dominar el partit de principi a fi. La major superioritat física de les basques no va permetre a les blanc-i-blaves desplegar el seu joc de toc i, amb el pas dels minuts, la Reial va aconseguir el control total del matx. El primer gol va arribar de les botes de Peña (22'), que va aprofitar una centrada des de la dreta per obrir el marcador. Deu minuts després, un altre cop Peña, la jugadora més destacada del partit, va situar el 2-0. Després de la represa, l'Espanyol va reaccionar i va dominar bona part del segon temps, però el poc encert en atac li va passar factura. Aintzane, en el minut 89, va tancar la golejada local en un contraatac.