1a femenina

El Barça venç l'Athletic i queda a un punt del títol

1a div. femenina. El gol de Jenni (75') va desequilibrar un duel de domini local

Si no ho estava ja, el Barça va deixar ahir sentenciada la lliga després de derrotar l'Athletic, en el partit pendent de la jornada 25. A l'equip basc li falten cinc partits per disputar (al Barça quatre) i la distància entre els dos equips és ara de 14 punts. Per tant, l'equip blaugrana és a un sol punt d'aconseguir el tercer títol de lliga seguit. Si l'Athletic no derrota diumenge l'Atlético, el Barça serà campió sense jugar. Les blaugrana no disputen aquest cap de setmana la lliga (van avançar, i guanyar, el partit contra el València) perquè juguen la tornada dels quarts de final de la Champions, en què han de remuntar un 3-0 al Wolfsburg. Ahir el Barça en va fer prou amb un gol de Jenni (75') per derrotar el seu gran rival en la lliga i tocar el títol amb la punta dels dits.


ATHLETIC0


BARÇA1

BARÇA: Ràfols, Unzué, Torrejón, Ruth, Melani, Virginia, Corredera, Miriam, Jenni, Sonia (Gema, 56') i Alexia (Lau, 84'). ATHLETIC: Ainhoa, Joana (Alazne, 60'), Irene, Flabiano, Nekane, Irune (Eunate, 77'), Iraia, Ibarra, Leire, Erika i Gimbert. GOLS: 1-0 (75') Jenni. ÀRBITRE: David García. T.G.: A la visitant Nekane.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)