Ni contra el cuer

1a divisió femenina. L'Espanyol deixa escapar el triomf en el 90' contra el Granada, amb deu molt aviat

GRANADA2

ESPANYOL2

Cruel desenllaç per a l'Espanyol en el seu partit contra el Granada. Malgrat gaudir de múltiples oportunitats de gol i que les andaluses van disputar pràcticament tot el partit amb deu jugadores, per l'expulsió de la seva portera Andrea, les blanc-i-blaves no van poder certificar la victòria en rebre un gol en el temps d'afegit.

Les andaluses van sorprendre en la seva posada en escena. Van imprimir un ritme de joc molt alt i van pressionar molt amunt. Així va arribar la primera ocasió amb un xut de Cinthia que va sortir fora per ben poc. Poc després, va arribar l'expulsió d'Andrea per haver tocat la pilota amb les mans fora de l'àrea. Amb superioritat numèrica, l'Espanyol va controlar les regnes del partit i el gol no va trigar gaire a arribar, en una acció de Pomares. Tot i el gol en contra, les visitants no es van descompondre i van aguantar bé l'envestida local. A la segona part, les andaluses van trobar recompensa i Lauri va recollir un mal refús per superar Jamila. L'alegria visitant va durar ben poc ja que dos minuts després Neto va tornar a posar en avantatge les de Montes. Abans del final, però, les visitants van empatar.

ESPANYOL: Jamila, Cristina, Pereira, C. Neto, A. Pomares (Haley, 79'), Núria Mendoza, Débora, Mapi León, Paloma (Emma Marqués, 76'), Bárbara (Ariadna, 88') i Cotado. GRANADA: Andrea, Meme, Cinthia, Estibi, Vanesa, Lula, Cristina (Clara, 70'), Marta, Lauri, Rivi i Mari (Ángela, 11'). GOLS: 1-0 (28') Pomares. 1-1 (73') Lauri. 2-1 (75') Neto. 2-2 (90') Marta. ÀRBITRE: Carballo Vázquez. T.G.: A la local Cotado. T.G.: Directa a la visitant Andrea (10').