1a femenina

Emoció sense gols

2a divisió fem. El duel entre el segon i el tercer classificats acaba en empat i deixa la lluita per la promoció d'ascens encara més viva

Estartit0


Europa0


L'Estartit va aconseguir un empat a zero contra l'Europa i això fa que, a tres jornades per al final, hi hagi tres equips empatats a 45 punts que aspiren a la plaça de promoció d'ascens. L'Espanyol B és líder però no pot pujar.

Pel què fa al partit, l'Estartit va sortir amb empenta i Mery i Gasull van tenir les ocasions més clares del primer temps. Amb el pas dels minuts, l'Europa es va espavilar, però va topar amb la portera Roberta, que va fer intervencions de mèrit. La primera part va ser intensa però va faltar encert en atac.

En la segona, l'equip de Gràcia va continuar portant el pes del partit, però aquest cop va ser l'Estartit que va millorar amb el pas dels minuts. En el tram final, les estartidenques van assetjar la porteria de Miriam, que també es va convertir en protagonista fent aturades de molt mèrit i importància.

EUROPA: Míriam, Carla, Sandra, Andrea, Vanessa, Laia, Anna S., Alba, Marta, Ana A. i Pili. També van jugar Tania M., Tània A., Marina, Núria i Clara. L'ESTARTIT: Roberta, Mixeta, Mery, Anna, Rocío, Sofi, Susi, Judith Salavedra, Gemma, Judith L. i Laura Gasull. També van jugar Martita, Rebe, Saray, Laury i Badi. ÀRBITRE: Blasco Pastor. T.G.: A la local Pili Porta.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)