1a femenina

La rutina de ser campiones

1a divisió femenina. El Barça fa els deures, s'imposa de manera clara al camp de l'Atlético i obté el títol de lliga per tercera vegada consecutiva

BARÇA3


AT. DE MADRID0


El Barça femení ha agafat la dolça rutina de guanyar lligues. Ahir, les blaugrana van obtenir el tercer títol consecutiu quan encara falten tres jornades perquè finalitzi el campionat. Les de Xavi Llorens, que durant tota la temporada s'han mostrat intractables, van tornar a imposar la seva solidesa i pràcticament no van donar opcions a l'Atlético. Dos gols de Sònia i un de Jenni van servir perquè el Barça amarrés el títol.

El Barça va sortir concentrat i amb les idees clares: resoldre ràpid el partit. El primer gol de les blaugrana va arribar en el minut 16, quan Sònia va perforar la porteria matalassera. La davantera va guanyar en velocitat les defenses rivals i el seu xut va superar Gallardo. El Barça va ampliar l'avantatge en el marcador en el 32' gràcies a un penal per unes mans d'una defensora local. Sònia, a l'estil panenka, no va perdonar. A l'inici de la represa va arribar la sentència: una assistència perfecta de Sònia al centre de l'àrea la va aprofitar Jenni Hermoso per fer pujar el tercer del Barça. Després, va arribar el moment de l'eufòria i de les celebracions.

ATLÈTICO DE MADRID: Lola, Serrano, Tudela (Natalia, 70'), Carro, Bea, Claudia, Carlota (Nagore, 46'), Esther, Jade (Amanda, 46'), Pisco i Lorena (Ortega, 76'). BARÇA: Ràfols, Unzué, Torrejón, Ruth, Melanie, Virginia (Romi, 70'), Míriam, Alexia (Karol, 79'), Marta Corredera (Willy, 46'), Sónia (Gema, 79') i Jenni. GOLS: 0-1 (16') Sònia. 0-2 (32') Sònia, de penal. 0-3 (49') Jenni. ÀRBITRE: Óscar Pecharromán.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)