1a femenina

Camí cap a un final ple d'emoció

2a divisió femenina. L'Estartit guanya l'AEM i arribarà viu a l'última jornada de lliga en la lluita per la promoció d'ascens. A Lleida, les blanc-i-vermelles van resistir el segon temps

l'estartit2


aem1

AEM: Judith, Laura, Nieves, Carla, Vesela, Cristina, Nadia, Sara, Núria, Vane i Achoura. L'ESTARTIT: Marta Alemany, Mixeta (Susi, 84'), Gemma, Mery, Servi, Sofi, Saray, Laury (Sheila, 81'), Badi, Laura Gasull i Judith Salavedra (Rocío, 50'). GOLS: 0-1 (7') Mery. 0-2 (18') Sofi. 1-2 (58') Vane. ÀRBITRE: Josep Vilaró. T.G.: A Rocío de l'Estartit. COMENTARI: L'Estartit va obtenir els tres punts en l'últim desplaçament de la lliga i manté ben vives les opcions de jugar la promoció d'ascens. Contra l'AEM de Lleida, les blanc-i-vermelles van sortir amb molta força al terreny de joc. Fruit d'això, en el minut 7 de partit, Mery va avançar les empordaneses i, poc després, va ser Sofi qui va ampliar l'avantatge fins al 0-2 (18'). Fins al descans, l'Estartit va dominar, però no va poder transformar més gols en un bon primer temps de les jugadores estartidenques. En la segona part, l'AEM va millorar el seu joc i, afavorit pel vent a favor, va escurçar diferències en el minut 58. L'Estartit va mostrar molt bona actitud i, amb la pressió d'un marcador curt, va ser capaç de fer una bona defensa i emportar-se els tres punts cap al Baix Empordà. En l'última jornada rebran el Sant Andreu a casa.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)