1a femenina

L'Estartit, convençut de jugar la promoció d'ascens

2a div. fem. Lluitaran per l'ascens a la primera divisió si fan un resultat millor que el Lleida, amb el qual ara mateix estan empatades a punts

Sense fer massa soroll però treballant molt, l'Estartit ha aconseguit completar una magnífica temporada. Situat des de l'inici del campionat a la zona alta de la classificació, el conjunt de José Luis Gordillo ha aconseguit arribar a la última jornada de la lliga amb clares possibilitats de classificar-se per a la fase d'ascens, un premi que en començar el curs no s'imaginaven: “No ens ho esperàvem, la veritat. Han anat passant els partits i seguíem a dalt. El treball ha sigut molt bo i això s'ha notat en els resultats”, comenta el tècnic estartidenc.

L'Espanyol B ja fa algunes setmanes que és campió de lliga, però el fet de ser un filial li impedeix pujar a la primera divisió. Així doncs, quan falta només un partit, la lluita per accedir a la promoció és entre l'Estartit, tercer classificat, i el Lleida, segon. Els dos clubs tenen ara mateix 51 punts. Per tal d'aconseguir la preuada segona plaça, l'Estartit necessita fer un resultat
millor que el Lleida. Mentre l'Estartit jugarà a casa contra el Sant Andreu (12.00 h), a la mateixa hora el Lleida rebrà el campió de lliga, l'Espanyol B. A la plantilla de l'Estartit són optimistes: “El més important és guanyar, i després crec que, sense desmerèixer el Lleida, l'Espanyol B té un nivell superior a tota la resta d'equips de la lliga”, analitza Gordillo. En la primera volta, l'Estartit va empatar a un al camp del Sant Andreu, mentre que el Lleida va perdre 4-0 contra el conjunt periquito.

Llum verd a la promoció

En cas d'accedir a la fase d'ascens, fonts del club estartidenc confien que la directiva els permetrà competir tot i el delicat moment econòmic que passen la majoria de clubs esportius: “No ens han posat cap trava. Des de la directiva se'ns ha dit que fem la nostra feina al camp i que ells ja la faran perquè puguem jugar”, destaca Gordillo, que assenyala la implicació de tothom com a principal factor de canvi respecte al curs passat, en què es va salvar la categoria pels pèls.

L'Estartit va jugar a la primera divisió durant cinc temporades –del 2007 al 2012– i es pot considerar la referència del futbol femení a Girona.

EL PROTAGONISTA

No ens ho esperàvem però s'ha fet una gran feina. La implicació de la junta directiva i de totes les jugadors ha sigut molt gran
El més important és que guanyem. El Lleida pot perdre contra un Espanyol B que té molt nivell
José Luis Gordillo
entrenador de l'estartit
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)