1a femenina

El Barça celebra el títol i tanca la lliga golejant

Sense pietat. Les noies de Xavi Llorens acaben una temporada rodona passant per sobre del Sevilla, que ja no es jugava res

SEVILLA0


BARÇA4


El Barça va golejar amb contundència el Sevilla, antepenúltim classificat però ja salvat, en l'última jornada de la competició. Les noies de Xavi Llorens abans del matx, a més, van rebre el trofeu que les acredita com a campiones de lliga amb 13 punts de diferència (a l'espera del que faci avui l'Athletic) sobre el segon classificat.

El xoc en si no va tenir gaire història, si bé en els primers minuts va ser força igualat. Ruth Garcia a la mitja hora va enviar a gol amb el cap un córner que va provocar una superioritat manifesta en l'hora restant de partit. Garrote, just després de la sortida de vestidors; Virginia, des del mig del camp, i Jennifer, a porta buida, van rubricar la golejada.

BARÇA: Ràfols, Marta, Torrejón, Ruth, Melani, Virginia, Núria, Míriam, Hermoso, Alexia i Willy. SEVILLA: Koya, Marta, Laura, Nana, Beita, Mireia, Sandra, Jeny, Amparito (Louise, min 74), Paulita i Cori. GOLS: 1-0 (29') Ruth. 2-0 (46') Garrote. 3-0 (65') Virginia. 4-0 (79') Hermoso. ÀRBITRE: Calderiña Pavón. PÚBLIC: Uns 200 espectadors a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)