Nàstic

El TAE no retorna els tres punts al Nàstic

2a divisió B. El Tribunal Administratiu de l'Esport va donar ahir la raó a l'Atlètic Balears i la classificació es manté tal com estava

Després de tres mesos de polèmiques, resolucions, recursos i apel·lacions, el Nàstic no recuperarà els tres punts que l'Atlètic Balears va guanyar als despatxos per l'alineació indeguda de Tomeu Nadal en el partit del 9 de febrer entre el conjunt tarragoní i els mallorquins. Després d'anar superant instàncies, el Tribunal Administratiu de l'Esport (TAE) va resoldre ahir que la decisió que havien pres el jutge de competició i el comitè d'apel·lació de la Federació Espanyola de Futbol era correcta. La sanció al conjunt tarragoní, doncs, es mantindrà, i la classificació actual del grup 3 de segona B no registrarà cap modificació amb vista a l'última jornada. Ara, si el Nàstic volgués continuar la batalla als despatxos, hauria de recórrer a la justícia ordinària: podria interposar un recurs contenciós administratiu. En principi, però, no té previst fer-ho, de manera que ara l'equip se centrarà a amarrar la posició que s'ha guanyat en la zona d'ascens en l'última jornada, en què rep la visita de l'Huracán.

Cap canvi en la taula

El fet que el TAE hagi donat la raó a l'Atlètic Balears fa que no hi hagi cap canvi a la part alta, de manera que el Llagostera continua depenent d'ell mateix per acabar campió, i l'Hospi, el Lleida i el Nàstic tenen a les seves mans el play-off.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)