1a femenina

Un empat força insípid però més que suficient

Femení A. L'equip de Llorens fa bo el 0-1 de l'anada i assoleix el passi per a les semifinals de la copa de la Reina, on se les haurà amb el Rayo

R. SOCIEDAD0


BARÇA0


El femení A del Barça va assolir ahir la classificació per a les semifinals de la copa del Reina en empatar sense gols contra la Real Sociedad, un resultat suficient per passar l'eliminatòria després del 0-1 assolit en el partit d'anada.

Els primers instants del partit van ser força ensopits, amb un ritme de joc molt baix i sense clares ocasions de gol. A mesura que van passar els minuts, però, el Barça va poder imposar la seva qualitat, un domini que es va traduir en oportunitats. La primera la va protagonitzar Virginia, després d'una bona passada de Baudet, però la blaugrana no va poder impactar bé la pilota davant la sortida de la portera visitant. Després ho van intentar Jenni, amb un xut des de l'interior de l'àrea, i Lau Gómez, amb un fort xut llunyà, però en totes dues ocasions la pilota va sortir fora.

Domini sense premi

Amb la represa, el conjunt de Xavi Llorens va sortir amb molta empenta, amb la intenció de sentenciar l'eliminatòria el més ràpid possible. La primera gran ocasió de la segona meitat va ser per a Corredera, que va veure com el seu xut ajustat l'aturava Cornejo amb una gran estirada. I ja en el tram final va arribar la millor oportunitat per a les blaugrana, després d'una assistència excel·lent amb el taló de Garrote per a Sandra, que va xutar a boca de canó. Com en el cas de Corredera, però, la jugadora blaugrana va tornar a topar amb una Cornejo molt inspirada. Tot i no trobar el camí del gol, però, el Barça va fer bo el 0-0 i va assolir el premi de la classificació.

El conjunt dirigit per Xavi Llorens, l'actual campió de la competició, es veurà les cares ara amb el Rayo Vallecano, que es va desfer de l'Atlético de Madrid després d'una eliminatòria força emocionant que es va decidir des del punt de penal i en què Alicia, la seva portera, es va erigir en la gran protagonista en aturar tres llançaments.

BARÇA: Ràfols, Marta, Torrejón, Ruth, Lau, Virginia, Baudet (Sandra, 60'), Míriam, Jenni (Garrote, 82'), Alexia (Gema, 72') i Willy (Corredera, 60'). REAL SOCIEDAD: Cornejo, Bergara, Itziar (Ainhoa, 84'), Aizpurua, Uriarte, Ramajo, Nahakari, Leire (Eguzkiñe, 80'), Maialen (Aintzane, 69'), Maite i Naiara. ÀRBITRE: Oliva Bueno.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)