Sabadell

Només va ser un somni

Sabadell. L'empat sense gols a la Nova Creu Alta i la victòria ‘in extremis' de Las Palmas deixen fora els arlequinats, que ho van veure a prop durant bona part de l'enfrontament

recreativo0

sabadell0

Com mai durant tota la temporada, ahir el Sabadell va veure el somni de la candidatura a primera molt a prop. Durant el matx, els arlequinats sentien per la ràdio resultats favorables amb l'empat permanent del Còrdova i amb gols contra Las Palmas ràpidament igualats. Però el somni es va acabar en els últims minuts. Quan a l'estadi de Gran Canària Adrúbal va marcar en el minut 90 el gol que deixava fora el Sabadell, els arlequinats ja feia molta estona que lluitaven contra la fatiga. Les millors ocasions havien estat en la primera part, i en la segona va ser un voler i no poder. Tant, que el Recreativo al final va desaprofitar diversos contraatacs i va enviar una pilota al pal. La victòria servia als andalusos, però el seu somni també va quedar escapçat.

Al Sabadell li va costar començar bé, mig pels nervis mig perquè el Recre mossegava amb ímpetu a la zona de creació. El primer avís el va donar Antonio Hidalgo prop del minut 10, però van ser els andalusos els que es van apropar a l'àrea de Nauzet. Ho van fer tres vegades abans que el Sabadell s'apoderés del control de la pilota i de la possessió. Gallegos (12') a l'espai va estar a punt d'aprofitar un contraatac per una pèrdua de Juanjo, però l'opció va quedar avortada per Nauzet. Un minut més tard, en un córner els andalusos ho van provar amb una pilota creuada dins l'àrea petita sense destí. I en el 17, Zamora va etzibar un cop de cap en una falta lateral que Nauzet va atrapar.

Ataquen millor

En l'última mitja hora de la primera meitat, els d'Olmo van tenir més fluïdesa. Collantes, molt ben marcat per Vega, no va estar gaire participatiu, així que el protagonisme va anar per l'esquerra, on Sotan es feia un fart d'encarar rivals. D'allà van venir una sèrie de centrades que van acabar a la frontal, on Juanjo va desaprofitar l'ocasió de fer el primer, per bé que Cabrero s'hi va lluir (22'). Poc després, mitja tribuna va cantar gol en una centrada de Cristian que Aníbal, que ahir va rebre un marcatge duríssim, va rematar a fora per poc. I els primers 45 van acabar amb dues grans ocasions. La Ponfe s'avançava a Gran Canària (Fofo, 32') mentre Aníbal, de nou, va estar a punt de marcar en controlar amb el pit una pilota penjada, però va trigar massa a definir. Cinc minuts després, quan ja se sabia que Aranda havia empatat pel Las Palmas, Hidalgo va desaprofitar la més clara en una pilota morta al bell mig de l'àrea que va enviar al ninot amb el cap.

Notant el cansament

L'empat del Còrdova i el del Las Palmas servia al conjunt vallesà, però en la segona part va notar l'acumulació de minuts dels homes importants. Les ocasions, doncs, es van reduir. Aníbal va enviar per poc a fora una falta abans que la Ponferradina marqués (1-2, Yuri, 65'). El Las Palmas va tornar a igualar el resultat i, en vista de la urgència per marcar, Olmo va sacsejar el seu equip. Tamudo i Gato van entrar, però la creació estava esgotada i això va crear ocasions claríssimes per al Recre. Nauzet va aturar un xut impossible de Linares (79'), Montoro va estar a punt de marcar (80') i Zamora va enviar al pal un córner. Tots dos necessitaven un gol i els últims minuts van ser una bogeria. Ja sabent que Asdrúbal classificava el seu equip al Gran Canària deixant fora els vallesans, Nauzet va ser expulsat en una arriscada sortida, però el Recre no va aprofitar que els últims minuts el Sabadell els va jugar sense porter.

SABADELL: Nauzet; Cristian Garcia (Gato, 79'), Kiko Olivas (Carlos Hernández, 87'), Crespí, Clerc; Juanjo, Hidalgo (Tamudo, 70'), Longás; Collantes, Aníbal i Sotan. RECREATIVO DE HUELVA: Cabrero; Cifu, Zamora, Morcillo, Fernando Vega; Dimas, Jesús Vázquez; Ezequiel (Linares, 70'), Morcillo, Gallegos (Toño, 60'); i Joselu (Nong, 83'). ÀRBITRE: Bikandi Garrido. T.G.: al local Kiko Olivas i als visitants Zamora i Montoro. T.V.: al local Nauzet (93') per vermella directa. PÚBLIC: 8.163 espectadors a la Nova Creu Alta.
Hem portat el partit on volíem. Hem deixat la porteria a zero i al final hem tingut ocasions