Sabadell

El Sabadell posa fil a l'agulla per al nou projecte

Jornada de moviments. El club anuncia les baixes de Toni Lao, Javi Barral, Arteaga i Fernando Llorente, i la renovació de tot el cos tècnic

El Sabadell va tancar ahir la temporada amb el darrer entrenament i, un cop es va escapar el somni del play-off dissabte passat, el club ja treballa en la planificació del curs 2014/15. Una part de la feina, com ara la renovació de Miquel Olmo i alguns dels pilars de la plantilla, ja feia setmanes que estava feta, però tot i això el director esportiu, José Antonio Gordillo, va aprofitar la jornada d'ahir per conversar amb els futbolistes i parlar-los del seu futur. El club, de fet, ja va comunicar les primeres quatre baixes. Es tracta dels defenses Toni Lao i Javi Barral, i dels migcampistes Fernando Llorente i David Arteaga. Aquestes baixes se sumen a la de Carlos Clerc, que tornarà a l'Espanyol després d'una fructuosa cessió al Sabadell. La secretaria tècnica del club arlequinat, doncs, encara té força feina a fer per mirar de segellar la continuïtat d'alguns jugadors que han estat clau però que tenen propostes temptadores, com ara el pitxitxi, Aníbal Zurdo, que serà difícil de retenir. El central Martí Crespí viu una situació similar a la del davanter madrileny, mentre que el club també ha de conversar encara amb Sotan Tanabe i Jesús Olmo, Víctor Espasandín, Moha, Goni, Tamudo i Pablo Ruiz.

El cos tècnic continua

El club va fer confiança a Miquel Olmo i va renovar-lo un mes enrere. Ahir va ser el torn de tot el seu equip tècnic. Així, l'entitat vallesana va anunciar la continuïtat del segon entrenador, Jesús Serrano; el preparador físic, Jordi Abella; el tècnic assistent, Makoto Ohira, i també el preparador de porters, Miguel Ángel Álvarez.

Amb contracte (11)
Nauzet Pérez (porter) David de Navas (porter) Cristian García (defensa) Kiko Olivas (defensa) Carlos Hernández (defensa) Antonio Hidalgo (mig) Juanjo Ciércoles (mig) Antonio Longás (mig) Juanjo Collantes (davanter) Manuel Gato (davanter) Edgar Hernández (davanter)
Baixes ja anunciades (5)
Toni Lao (defensa) Javi Barral (defensa) Carlos Clerc (defensa, torna, després de la cessió, a l'Espanyol) Fernando Llorente (mig) David Arteaga (mig)
Futur per resoldre (9)
Tanabe, Espasandín, Moha, Tamudo, Goni, Jesús Olmo, Pablo Ruiz, Martí Crespí i Aníbal Zurdo
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)