Sabadell

Retenir Aníbal, tasca difícil

Sabadell. El club arlequinat conversarà aquesta setmana amb el seu pitxitxi, que té propostes importants però vol escoltar José Antonio Gordillo abans de prendre cap decisió de futur

El director esportiu del Sabadell, José Antonio Gordillo, afronta dies de treball intens per planificar la temporada que ve. Abans d'iniciar el capítol d'incorporacions, el club arlequinat vol deixar enllestides les baixes i les renovacions pendents, operacions que haurien de quedar tancades en els pròxims dies.

Un dels anhels del club és la renovació del seu màxim golejador, Aníbal Zurdo. La seva gran temporada –el davanter ha marcat 18 gols– i el valor que tenen els jugadors realitzadors han despertat l'interès de força clubs d'aquí i de l'estranger, fet que complica la seva renovació, ja que el Sabadell hauria de fer un esforç extra en la seva fitxa. Tot i això, el representant del davanter no vol descartar encara la seva continuïtat. “Abans de prendre cap decisió hem de parlar amb el Sabadell, perquè estem valorant les propostes que hem rebut i encara no hi ha res tancat”, afirmava ahir Unai Vergara, que valora el fet que Aníbal conegui el club com a punt a favor dels arlequinats: “En igualtat de condicions, entre una proposta de l'estranger i continuar aquí, ell es quedaria encantat.” La complicació per al Sabadell, en tot cas, és igualar les propostes que Aníbal ha rebut d'altres lligues del futbol europeu.

Més enllà d'Aníbal, Gordillo també continuarà negociant amb Raúl Tamudo la prolongació del seu contracte, que interessa al club. Això sí, la seva proposta serà més ajustada econòmicament.

En igualtat de condicions, Aníbal es quedaria al Sabadell, perquè ja hi ha jugat i hi ha estat a gust
Unai Vergara
REPRESENTANT D'ANÍBAL ZURDO
Estem valorant totes les propostes i res està decidit. Abans de tancar res, volem sentir quina és la proposta que ens fa el Sabadell

Moha s'afegeix a la llista de baixes

Després d'anunciar dilluns quatre baixes d'una tacada –Toni Lao, Javi Barral, Llorente i Arteaga–, el Sabadell va fer oficial que Moha no continuarà vestint la samarreta arlequinada la temporada vinent. El polivalent futbolista d'origen marroquí, doncs, abandona el club del Vallès després de dues campanyes en què s'havia convertit en un referent dins del vestidor, tot i estar una gran part d'aquest curs lesionat. Moha (36 anys) ha jugat en aquesta etapa 43 partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)