Sabadell

Aridai, un reforç condicionat

Sabadell. El davanter canari té signat un precontracte amb l'entitat arlequinada, tot i que s'ha reservat una clàusula segons la qual en cas que l'Hospitalet, el seu actual equip, acabi pujant a segona A podrà negociar la renovació

El davanter de l'Hospitalet Aridai Cabrera té signat un precontracte amb el Sabadell, tal com va revelar ahir el president del club del Barcelonès, Miguel García, en el programa Esports en Xarxa. De totes maneres, si l'Hospitalet té èxit en la fase d'ascens, el jugador canari podrà continuar en el club riberenc, ja que ha introduït una clàusula en el precontracte segons la qual negociarà la renovació amb l'Hospi en cas que pugi a segona A. De fet, tal com va assegurar el mateix Miguel García en l'entrevista radiofònica, la primera opció d'Aridai en cas d'ascens serà l'Hospitalet.

Aridai Cabrera, de 26 anys, va jugar a la Universidad de Las Palmas, el Mallorca B, el Girona i el Betis B abans d'arribar l'estiu passat a l'Hospitalet. Aquesta temporada, el davanter ha estat un dels jugadors més destacats de l'equip riberenc, ja que ha disputat, entre la lliga i la fase d'ascens, 38 partits i ha marcat 8 gols. Aridai té experiència, per bé que no gaire àmplia, a segona A, ja que la temporada passada va disputar 9 partits (145 minuts) amb el Girona abans de marxar a mitja temporada al filial del Betis. Si finalment Aridai s'incorpora al Sabadell, reforçarà una davantera que, ara mateix, presenta diverses incògnites, sobretot la d'Aníbal Zurdo. Confirmats en atac per al curs que ve hi ha Collantes, Gato i Edgar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)