1a femenina

El Barça signa el doblet en els penals

Copa de la Reina. Les jugadores de Xavi Llorens s'imposen a l'Athletic i assoleixen la segona copa consecutiva i la quarta de la secció

Després d'assolir la lliga, el femení A del Barça va arrodonir el curs aconseguint també la copa de la Reina en la final disputada ahir contra l'Athletic a Ceuta. Va caldre arribar als llançaments de penal per resoldre el duel, que després dels 90 minuts i la pròrroga va acabar amb empat a un gol. L'encert de les llançadores blaugrana, que van transformar els cinc penals, així com una aturada de Laura Ràfols –també molt encertada al llarg de la final–, va signar el desenllaç favorable. Alexia va ser l'encarregada de fer el darrer llançament, i també va ser l'autora del gol del Barça en la primera part de la pròrroga. Després de fer una bona retallada, va superar la portera basca amb un xut ras i ajustat al pal (93'). L'alegria, però, va durar ben poc, ja que només tres minuts després Nekane va retornar l'equilibri. Tot i això, el domini blaugrana va ser premiat en els penals per tal de signar el segon doblet consecutiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)