2a divisió A

Un pas més per a la cohabitació a Montilivi

L'estadi. El Girona i el Llagostera fan una primera trobada per estudiar què necessiten. Tarragó veu “molt avançat” compartir camp

El Llagostera ha de decidir amb celeritat quin serà el seu escenari com a local durant la temporada, i, si no hi ha cap gir inesperat, compartirà Montilivi amb el Girona. “Ho tenim molt avançat”, va explicar la presidenta, Isabel Tarragó, després d'una primera presa de contacte amb els responsables del Girona. Tarragó es va reunir amb representants del Girona, encapçalats pel director general, Javi Pequeño. “Hem començat a analitzar què farà falta, quines mancances hi ha ara a Montilivi perquè hi puguin compartir seu dos clubs”, va comentar la presidenta del Llagostera. Un cop iniciat el diàleg entre els dos clubs, el pròxim pas és transmetre-ho a l'Ajuntament de Girona, en una reunió que, pendent de les agendes, s'hauria de produir aquesta mateixa setmana. Tot i tenir alguna altra alternativa –bàsicament, el Nou Municipal de Palamós–, la voluntat clara del Llagostera és jugar els partits com a local a Girona.

Més enllà d'estudiar la construcció d'un tercer vestidor i d'adequar les oficines, un dels punts més conflictius serà l'estat de la gespa. En aquest sentit, serà més necessari que mai que els dos clubs trobin camps d'entrenament de gespa natural, per preservar la de l'estadi, que prou pateix a l'hivern.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)