2a divisió A

CARLES PUIGDEMONT

ALCALDE DE GIRONA

“Demostrem una voluntat d'obertura”

“Som capital també per a aquestes coses; és un orgull”

“Ni hem de fer negoci ni ha de suposar cap més despesa”

una reunió a l'Ajuntament de Girona va acabar d'enllestir l'entesa.

De seguida es van entendre.
Sí, perquè hi havia bona voluntat per les dues bandes. Nosaltres, evidentment, teníem ganes que hi hagués un acord, i no hi va haver cap problema. La voluntat és clara i, per dir-ho d'alguna manera, no vam necessitar ni dos minuts per entendre'ns.
El Girona s'hi va posar bé de seguida. Si el club hagués estat més reticent, l'Ajuntament hauria posat més traves?
No sabem què hauria passat en aquestes circumstàncies, però no s'han donat. Aquí tothom s'ha alineat. Hi ha hagut bona voluntat per tothom. Crec que això és el que esperen els ciutadans, de fet. Que hi hagi entesa màxima. En aquest cas, hi és. Per tant, no ens plantegem cap altre escenari.
Més enllà dels dubtes amb la gespa, què significa per Girona ciutat ser seu de dos equips de segona A?
Demostrem una voluntat d'obertura en el conjunt de la demarcació i molt especialment en la comarca del Gironès. És una vocació que tenim. Som capital també per a aquestes coses. És un plaer poder-los acollir; no ho fem gens forçats.
Visualitza algun risc de perjudici?
No. Si tots tenim clar quin és el paper de cadascú, no hi veig cap problema.
A part de col·laborar en el manteniment, Llagostera hauria d'assumir alguna altra despesa, com la construcció d'un camp d'entrenament?
Això ja ho veurem. Ara hi ha serrells que s'han d'arreglar. Si no hi hagués hagut acord, òbviament no tindríem aquests serrells per tancar, encara oberts. Hi són perquè hi ha la voluntat que el Llagostera jugui a Girona, i ara hem de veure què representa això. Amb el principi que a l'Ajuntament de Girona, òbviament, no li ha de representar més cost. Un cop arribat l'acord, els equips tècnics i els responsables de cada club han de treballar per concretar l'acord. I el resultat final ha de ser còmode per a totes les parts. Ni l'Ajuntament ni el club no han de fer negoci amb el Llagostera, ni tampoc els ha de suposar cap despesa extraordinària.
La UCO, que corria el risc de no fer ni falta si el Girona hagués baixat, ara pot funcionar més que mai.
No sé què farà el Llagostera amb la UCO, perquè el primer any no li exigeixen, però és evident que era una inversió inevitable que segurament ara encara pren més sentit.
Veu bona tanta connexió entre els dos clubs?
Aquí no hi entraré. Són dues entitats privades, i forma part de la política i estratègia esportiva de totes dues institucions, que mereixen el màxim respecte per part nostra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)