2a divisió A

L'acord està segellat

Amb condicions. L'Ajuntament de Palamós i el Llagostera van confirmar que el Nou Municipal serà escenari de segona divisió A i avui en una roda de premsa se'n sabran els detalls

Els últims dies han estat intensos per als directius del Llagostera, però després d'un primer contacte amb l'Ajuntament i d'entendre's amb el Palamós CF ahir el club del Gironès i l'ens municipal palamosí van acabar de segellar l'acord que farà que el Llagostera disputi els partits com a local al Nou Municipal de Palamós. Així doncs, i només en espera que la LFP hi doni el vistiplau definitiu, el terreny de joc del degà tornarà a ser l'escenari de futbol professional i de partits de segona divisió A després de vint anys.

En la reunió definitiva hi van ser presents l'alcaldessa de Palamós, Maria Teresa Ferrés; el regidor d'Esports, Víctor Curto; la presidenta del Llagostera, Isabel Tarragó, i el nou directiu Joan Mestres. Els quatre interlocutors van accedir a l'edifici de l'ajuntament cap a les set de la tarda i van fer una reunió a porta tancada que va durar gairebé dues hores. Pels volts de les nou del vespre tots quatre van sortir per la porta lateral del consistori i no van voler fer declaracions ni sortir a cap fotografia.

L'explicació d'aquest fet és que aquest migdia –a la una– està prevista una roda de premsa a l'Ajuntament de Palamós en què s'explicaran tots els detalls de la futura convivència entre llagosterencs i palamosins. Un dels punts més importants és saber la contraprestació que rebran l'Ajuntament i el club de la localitat del Baix Empordà per cedir les instal·lacions. En principi, està assegurat que el Llagostera hi jugarà els partits com a local, però també caldrà deixar clar quants dies hi entrenarà.

Intervencions urgents

Sembla clar que el fins ara vestidor destinat als visitants s'adequarà per a la primera plantilla llagosterenca, i els rivals passaran a un tercer vestidor. La LFP també exigirà que hi hagi una sala antidopatge i intentarà que per poc que sigui possible ja es col·loquin els torns d'accés i s'omplin de seients les localitats que ara mateix són per estar a peu dret –els dos gols i la zona de general–. A la zona de premsa, tant les cabines com la sala destinada a les rodes de premsa també necessitaran un rentat de cara per rebre el futbol professional.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)