1a femenina

El Barça femení es torna a coronar

Copa Catalunya. El conjunt blaugrana va superar de manera molt contundent l'Espanyol en la final, i alça el títol dos anys després

Espanyol0


barça4


El Barça no va permetre a l'Espanyol revalidar la copa Catalunya femenina i va alçar ahir el títol després d'imposar-se de manera molt contundent al conjunt blanc-i-blau. Les noies de Xavi Llorens van encarrilar la victòria amb tres gols en el primer temps i, després de la represa, van saber contemporitzar.

Després d'un inici de tempteig, el Barça va agafar de seguida les regnes del partit i va inquietar de valent la defensa espanyolista amb les incursions per les bandes. El primer gol va arribar en el minut 28, quan Willy va batre Paula amb una gran vaselina. El 2-0 arribaria a continuació (32'), amb una bona canonada de Virginia. Després del segon gol, el domini blaugrana va continuar, i només la visitant Lombi va provocar problemes a Ràfols, el qual va respondre amb encert. La tercera diana s'ensumava i va arribar just abans del descans, quan Willy va superar un altre cop Paula en un u contra u.

Després de la represa, amb el partit ja encarrilat, el Barça va mostrar la seva versió més solvent i no va veure perillar la seva superioritat. De fet, les blanc-i-blaves no van generar ocasions de perill a la porteria de Ràfols i les blaugrana van sentenciar en el 76' mitjançant Pilar. Amb el títol d'ahir, el Barça ja té cinc copes, les mateixes que l'Espanyol.

BARÇA: Ràfols, Marta Unzue, Torrejón, Ruth, Melani, Virginia, Corredera, Gema, Jenni, Alèxia i Willy. També van jugar: Núria, Romero, Baudet, Pilar i Andrea. ESPANYOL: Paula, Kenty, Inés, Cotado, Pereira, Bárbara, Troyano, Rivi, Núria, Lombi i Paloma. També van jugar: Estibi, Alba, Mayra, Sara, Haley i Ari. GOLS: 1-0 (28') Willy. 2-0 (32') Virginia. 3-0 (45') Willy. 4-0 (76') Pilar. ÀRBITRE: Acevedo Dudley. T.G.: A Alèxia, del Barça.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)