1a femenina

L'hegemonia està en joc

1a divisió femenina. Comença un curs en què el Barça intentarà encadenar el quart títol

Avui s'inicia el nou curs a la primera divisió femenina i demà entren en joc els tres conjunts catalans que hi ha a la categoria. L'objectiu que tenen és força clar, i el més ambiciós és el del Barça, que demà al migdia debuta contra el Collera. Les noies de Xavi Pascual, que han encadenat tres títols de lliga i han remenat les cireres amb molta solvència en aquests tres anys, volen assolir la quarta seguida, una fita que seria històrica, ja que cap conjunt ho ha aconseguit des de la creació de les competicions estatals de futbol femení. El repte és molt gran i el potencial de les blaugrana, que s'han reforçat de valent per aspirar a tot, també.

Més enllà del Barça, demà també comencen l'Espanyol i el Sant Gabriel. Les blanc-i-blaves, que reben el València (12 h) esperen aquest curs apropar-se de nou al grup capdavanter, després de viure una temporada difícil, en què l'equip va acabar onzè. El Sant Gabriel, d'altra banda, enceta la lliga amb un desplaçament força llarg, al camp de l'Oviedo Moderno. Després del bon paper el curs passat (9è), el conjunt de Sant Adrià de Besós té l'objectiu de mantenir el llistó.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)