Sabadell

Urgències en la jornada 7

Sabadell. Tot i que encara queda marge, els arlequinats no poden demorar més la seva reacció en el joc i en la classificació. Olmo haurà de trobar una solució a la baixa de Longás

Encara hi ha marge, molt de marge, per a qualsevol mena de recuperació però com més es trigui més costarà després. El Sabadell ha de fer front a dos tipus d'urgències avui mateix: la primera és posar la vena per tapar la fuita de punts; la segona és ser molt més regular en el joc. La matemàtica, en aquest cas, no menteix: el Sabadell sol guanyar quan desplega correctament el seu joc.

Els arlequinats s'han ficat a la gola del llop ells solets. La crisi de resultats del principi no era gaire preocupant perquè desplegaven un bon futbol, i només una sèrie d'arbitratges circumstancials els van privar de la victòria. Però els mals resultats van portar als dubtes i aquests, a un joc més
que discret en dos partits en què havien de donar la talla (0-3 contra el Numància i 3-1 contra l'Alavés). “Tornem a jugar a casa i ens hem de refer amb un bon resultat de la
darrera desfeta”, va manifestar Miquel Olmo divendres passat sobre el matx d'avui contra l'Albacete: “Ara toca refer-se allà on hem estat un gran equip. Recuperar les bones sensacions de ritme, possessió i arribades a
porta.”

Les baixes

El principal repte d'Olmo per a avui és dissenyar l'atac sense Longás, el motor que feia girar l'equip. De moment ha preparat un doble pivot amb Hervás i Hidalgo, i podria apostar per un canvi de dibuix posant un mitjapunta com Porcar. Això és, almenys, el que ha practicat aquesta setmana.

El que segur que no repetirà és un sistema similar al de la setmana passada. “Entenc que s'obri un debat i ho accepto perquè sé on sóc i sé quines repercussions pot tenir”, admetia el tècnic referint-se al 5-3-2 que va fracassar la setmana passada: “Veient com va acabar aquell partit no hi hauria ningú que repetís exactament el mateix.”

El rival, mateixa situació

Al davant hi haurà l'Albacete que no està en una situació gaire millor que la del Sabadell. Ha perdut els dos últims partits i continua fent ajustos en el seu onze.

LES REACCIONS

Tornem a jugar a casa i ens hem de refer amb un bon resultat de l'última desfeta
Miquel Olmo
entrenador del sabadell
De moment, més que guanyar estem convencent. És la nostra assignatura pendent
Luis César
Entrenador de l'albacete

Sakamoto veurà el partit en directe

El president i màxim
accionista, Keisuke Sakamoto, va arribar abans-d'ahir a la nit a Sabadell i presenciarà el partit d'avui contra l'Albacete a la llotja de la Nova Creu Alta. El president començarà el seguit de reunions amb diferents estaments del club per tractar sobre els temes més importants de l'actualitat arlequinada, sobretot els problemes econòmics del club arran d'un deute amb Hisenda de prop d'un milió d'euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)