Barça

Kika Nazareth ja és blaugrana

Barça. La jove perla portuguesa de 21 anys firma per a les pròximes quatre temporades, fins al juny del 2028

El Barça va anunciar ahir al vespre el fitxatge d’una de les grans promeses del futbol europeu, Kika Nazareth. La portuguesa, que arriba procedent del Benfica, ha firmat per a les pròximes quatre temporades, fins al 30 de juny del 2028. Tot i que el club blaugrana no ha facilitat les xifres, el traspàs s’ha tancat per una quantitat per sota dels 400.000 euros, menys de la meitat de la seva clàusula de rescissió, que era d’un milió. A més, encara li quedava un any més de contracte, però el Benfica ha acabat cedint, conscient que no podien retenir-la.

El desig de la jugadora per vestir de blaugrana ha estat clau. I és que també tenia ofertes de grans clubs europeus com l’Olympique de Lió o el Chelsea. La davantera volia formar part d’un projecte que la portés a un altre nivell i en el qual pogués lluitar per tots els títols, inclosa la Champions. És per això que des del primer dia ha tingut clar que el seu futur havia de passar per can Barça.

Amb aquest fitxatge, el club culer s’assegura encara més pólvora en atac. Kika Nazareth és una migcampista talentosa amb capacitat per jugar tant per dins com per fora, i amb molta arribada i gol. Aquesta última temporada ha marcat 25 gols i ha repartit set assistències amb el Benfica, club en què ha jugat des que era juvenil. En les sis temporades al club portuguès, ha acumulat 128 partits oficials, amb 82 gols i 12 títols al seu palmarès. Destaquen les quatre lligues aconseguides consecutivament des de la temporada 2020/21. Amb 21 anys, creu que ha arribat el moment de fer el salt a l’equip més competitiu del continent. Els aficionats blaugrana ja van poder-la veure en acció en la primera jornada de la Champions, quan la 10 del Benfica va visitar l’estadi Johan Cruyff. El Barça es va imposar per un clar 5 a 0 al club lisboeta.

Amb la sortida d’Oshoala a mitja temporada i de Mariona al final d’aquest curs, el club blaugrana tenia entre cella i cella reforçar bé la línia d’atac. Amb l’arribada de la polonesa Ewa Pajor i Kika Nazareth l’objectiu s’ha complert. En aquest mercat d’estiu, també s’ha fitxat la portera anglesa Ellie Roebuck. Són, doncs, tres reforços que han de permetre al Barça tornar a lluitar per tots els títols. El mercat es dona per tancat.

INCORPORACIONS

Amb els fitxatges d’Ewa Pajor, Ellie Roebuck i Kika, el Barça dona per tancat el mercat

LES DADES

82
gols
ha marcat Kika Nazareth en sis temporades al Benfica, on ha acumulat 128 partits oficials
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Araujo també es lesiona i crea un altre maldecap

BARCELONA
 

Pedri: adeu a l’Eurocopa

barcelona
 
Els antiherois blaugrana d’en Bayer

Rochemback: de Paul McCartney a Ramoncín

BARCELONA
 

Aitana: “Pere Romeu té uns coneixements brutals”

BARCELONA
 

Pedri estarà un mes de baixa

barcelona
 
Els antiherois blaugrana d’en Bayer

Vitor Baia: un sopar d’agraïment a Pantic

BARCELONA
 

Kika Nazareth ja és blaugrana

barcelona
 

El somni de Hansi Flick

BARCELONA
 
Els antiherois blaugrana d’en Bayer

Christanval: l’espermatozoide campió

BARCELONA