1a femenina

El Barça goleja i ja és en els vuitens de final

Champions femenina. L'equip de Xavi Llorens va tornar a derrotar l'Slavia de Praga, amb gols d'Alexia, Sonia Bermúdez i Willy Romero

SLAVIA0

BARÇA3

Després d'haver deixat l'eliminatòria ben encaminada en el partit d'anada jugat a Praga gràcies a un gol de Ruth, el Barça va confirmar ahir la seva classificació per als vuitens de final de la Champions femenina. Les de Xavi Llorens van ser molt superiors a l'equip txec i abans de la mitja hora ja havien fet dos gols, un d'Alexia Putellas, amb la col·laboració de la portera visitant, i un altre de Sonia Bermúdez, amb una bona rematada creuada.

Amb poques arribades visitants, el resultat el va arrodonir en la segona part Willy Romero pocs minuts després d'entrar al terreny de joc.

BARÇA: Ràfols, Ruth, Marta Unzué, Melanie, Marta Corredera, Vicky Losada, Sonia Bermúdez (J. Hermosa, 56'), Alexia (Mariona, 72'), Gemma (Willy Romero, 55'), Marta i Virginia. SLAVIA: Votíková, Pincová, Budosová, Tomasková (Juracková, 82'), Penicková, Benyrová, Malinová (Chlastaková, 53'), Divisová, Bartovicová, Svitková (Necidová, 62') i Kozarová. GOLS: 1-0, Alexia (20'). 2-0, Sonia (26'). 3-0,Willy Romero (57'). ÀRBITRE: Sara Persson (Suècia). PÚBLIC: 994 espectadors.