1a femenina

El femení ensopega al Mini i perd per culpa d'un gol en pròpia porta

Lliga de campions femenina. L'equip que entrena Xavi Llorens va perdre en l'anada dels vuitens de final després d'un partit en què va tenir molt mala sort

bristol1

barça0

L'infortuni va fer que l'equip femení del FC Barcelona perdés ahir a la tarda, al Miniestadi, el partit d'anada dels vuitens de final de la lliga de campions femenina. Un solitari gol, en pròpia porta, va donar el triomf al seu rival, el Bristol, que no va fer mèrits per endur-se un resultat tan bo.

Sonia Bermúdez i Marta Corredera van tenir les primeres oportunitats clares per al Barça durant el primer tram del partit. Les noies blaugrana van apropar-se al gol de seguida, però la mala sort va fer que, al minut 26, el Bristol s'avancés en el marcador gràcies a un gol en pròpia porteria després d'una acció desgraciada, precisament de Corredera.

Només un minut més tard del 0-1, Sonia va estavellar una pilota al pal. De fet, abans del descans l'empat va estar a punt d'arribar en unes quantes ocasions més, però el resultat no es va moure. En la segona part el panorama no va canviar. Xavi Llorens va mirar de trobar el camí fent els tres canvis abans del minut 75, però no hi va haver manera. Les oportunitats es van anar succeint sense premi per al Barça. Fins a 17 vegades ho van provar les blaugrana, 8 de les quals entre els tres pals, per només dues el Bristol, que va aguantar fins al final amb el marcador a favor.

El partit de tornada es jugarà el proper dijous, 13 de novembre, a dos quarts de nou del vespre.

BARÇA: Rafols; Ruth, Unzué, Melanie, Torrejón; Losada, Alexia (Gemma, 56'), Virginia; Corredera, Sonia (Romero, 57') i Hermoso (Mariona, 74'). BRISTOL: Earps; McCatty, Rose, Dykes, Matthews; Ingle, James; Watts, Harding, Yorston; Natalia (Laura del Río, 83'). GOLS: 0-1, Corredera (p.p.) (26'). ÀRBITRE: Cristina Dorcioman (Romania). Va ensenyar targeta groga a Vicky Losada, Ingle i Romero. PÚBLIC: 870 espectadors van anar al Miniestadi.