Sabadell

El primer que arriba al 2017

Sabadell. Víctor Espasandín renova per dues temporades amb el Sabadell, que té fins al gener per lligar les continuïtats d'homes importants com ara els centrals Olivas i Carlos Hernández

Espasandín és el primer jugador del Sabadell que ha signat un contracte que acaba el 2017. El lateral gallec va signar ahir el seu nou contracte que el mantindrà a l'entitat fins als 32 anys. Espasandín ha superat, doncs, amb escreix els problemes de lesions que el van mantenir prop d'un any i mig fora dels terrenys de joc i, amb l'acord, ha respost a la confiança del club. Cal dir que el Sabadell el va renovar quan no estava del tot clar si tornaria a mostrar un bon nivell.

El conjunt arlequinat, doncs, s'assegura la continuïtat d'un “dels millors laterals esquerre de la categoria” com diuen fonts de l'àrea esportiva del club que fins al gener tindrà feina per lligar més renovacions. Especialment cares seran les dels dos centrals titulars: Kiko Olivas i Carlos Hernández. Tots dos acaben contracte a finals d'aquest curs i poden negociar lliurement a partir de l'1 de gener. L'actuació dels dos joves jugadors ja ha atret les mirades de diversos clubs. Ahir, per exemple, el Diari de Sabadell va publicar que els Seattle Sounders de la lliga nord-americana estan seguint l'exdefensa del Jaén i del Saragossa.

Juanjo prova

Abans de signar la renovació, el director esportiu José, Antonio Gordillo, va seguir ahir de ben a prop l'entrenament de l'equip, en què Juanjo es va entrenar amb normalitat tot i que no està del tot en plenes condicions.

ESPASANDÍN

“En aquest club em sento com a casa. Estic molt content d'haver renovat”
Porters
David de Navas
Defenses
Kiko Olivas Carlos Hernández Riau
Migcampistes
Hidalgo Juanjo Ciércoles
Davanters
Marquitos Aridai* Tamudo
Cedits que tornen
Lucas Porcar Javi Hervás Sotan Tanabe
*L'estiu passat va signar un contracte que acaba el 2015, però està automàticament renovat si disputa 20 partits.

ASSEGURANÇA

Havent superat l'operació a la tíbia, el lateral ha mostrat un bon nivell

AL GENER

Qui acabi contracte al juny, l'1 de gener ja pot negociar amb altres equips
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)