Sabadell

No pot esperar més

Sabadell. Els arlequinats, que necessiten superar les pors jugant a domicili, s'enfronten a un dels pitjors locals de la categoria. La pressió de caure en el descens, en joc al Sardinero

Encara una carambola faria que, en cas de derrota, el Racing o el Sabadell no entressin a zona de descens. Però un dels dos equips quedaria molt tocat en la moral i en la taula si demà no se'n sortís al Sardinero. El Sabadell no vol ni a sentir a parlar de patinar, ja que el duel d'avui (16 h) el veu com una oportunitat d'or per saltar un grapat de llocs. Ho és perquè el Racing només ha guanyat un partit a casa i perquè és un rival directe.

“És molt aviat per dir que és un partit de sis punts”, afirmava ahir Miquel Olmo poc abans d'agafar l'autobús en direcció a Santander: “Però sí que és un rival que ara està jugant la nostra lliga i una bona ocasió per sumar fora de casa.” Pel tècnic, l'errant trajectòria del rival (una victòria en cinc partits) multiplica la seva perillositat: “El fa més perillós, però hem de saber que estem en una situació molt similar a la seva i necessitem conscienciació.”

Juanjo, no encara

L'autocar de l'equip va sortir ahir just abans de les 11 del matí i ho va fer amb els 18 jugadors disponibles, en què destaca la tornada de Lucas Porcar en el lloc d'Agus com l'únic canvi respecte a la setmana passada. Juanjo Ciércoles encara no està a punt per tornar a una convocatòria, després de provar amb el grup aquesta setmana, perquè està en procés de readaptació. El migcampista nota les clàssiques molèsties fruit de la tornada a la feina després d'una operació que l'ha mantingut molt de temps fora dels terrenys de joc.

Pel que fa a l'onze, la principal novetat és que Gato apunta com a davanter centre desbancant Forgas i Juanto. “És una opció que obeeix al que som nosaltres, ser dinàmics, ràpids al davant i intentar sorprendre el rival”, va dir Miquel Olmo, que vol aprofitar al màxim l'estat de forma de l'alacantí, un dels homes més en forma de la plantilla ara mateix. El que és segur és que Olmo optarà pel 4-3-3 que tan bon resultat –sobretot pel que fa a imatge– li està donant últimament. “Des de la presència d'Hidalgo que l'hem tornat a utilitzar, i fa que tinguem superioritat numèrica al mig del camp i més possibilitats de desenvolupar el futbol que volem”, afirmava ahir el preparador terrassenc.

LES REACCIONS

És molt aviat per dir que és un partit de sis punts, però és un rival que està en la nostra lliga
Miquel Olmo
entrenador del sabadell
Ens ha faltat una mica d'encert, perquè a casa hem jugat els millors partits de la temporada
Paco Fernández
entrenador del racing de santander

El Racing, en ampliació de capital

El Racing necessita una ampliació de capital (2 milions) per garantir la seva supervivència. El procés de moment (55.000 euros) va molt lent i per això el club s'està bolcant perquè la societat càntabra compri accions, ja que, com ha passat a Sabadell, ningú vol que l'entitat caigui en mans d'un sol propietari. De moment, han dit que compraran accions exjugadors com Liaño, Amavisca, l'entrenador Quique Setién i el polític M. Ángel Revilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)