1a femenina

Triomf del Barça (4-0) i empat de l'Espanyol (1-1)

1a divisió femenina. Les blaugrana, que van vèncer el Transportes Alcaine, refermen el lideratge tot i que encara tenen un partit pendent

El Barça va refermar ahir la primera posició en derrotar de manera clara el Transportes Alcaine (4-0). Les blaugrana, que encara tenen pendent el partit de la vuitena jornada contra el Rayo, tenen provisionalment tres punts més que el València i l'Athletic, que juguen avui. El Barça va anar per feina i Corredera, a centrada de Willy, va fer l'1-0 aviat (6'). Poc després, una jugada molt similar amb les mateixes protagonistes va acabar amb el gol en pròpia porteria de Clara (9'). Jenni, amb dos gols (31' i 58') va reflectir al marcador la superioritat local.

L'Espanyol, en l'altre partit avançat de la jornada, no va poder aconseguir la tercera victòria seguida, que li hauria permès fer un pas de gegant a la zona alta, ja que el seu rival d'ahir, l'Oviedo Moderno, es manté, després de l'empat, quatre punts per sobre de les blanc-i-blaves, que són setenes (1-1). L'Espanyol es va avançar molt aviat gràcies a Bárbara (5'), però Inés, en pròpia porteria, es va fer el gol de l'empat poc després (7'). La resta del partit, l'equip blanc-i-blau va portar més el ritme del joc i va tenir algunes ocasions, però no va poder trencar l'empat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)