Sabadell

El primer dia a l'oficina

Sabadell. Àlex Garcia va començar ahir la nova etapa al capdavant de l'equip. “Ho té tot perquè la temporada li surti bé”, diu Carles Coto, que va coincidir amb ell al Dinamo de Tbilisi

Sense gaires escarafalls ni gestos ni correccions. Àlex Garcia ja va dir que el primer que havia de fer amb el seu nou Sabadell era recuperar la confiança dels jugadors a través dels resultats. Per això el tècnic, que va signar fins a final de curs, ahir no va canviar ni la rutina ni la metodologia en el primer entrenament al capdavant de l'equip. Va haver-hi sessió doble, en què els jugadors ja van saber la voluntat del tècnic.

Primer, una reunió amb la plantilla abans de sortir al terreny de joc. Després, una altra al camp. I l'entrenament, seguit de prop pel director esportiu, José Antonio Gordillo –que va delegar força els seus ajudants–, ple d'exercicis físics i de conservació de pilota. “Els jugadors van com una moto”, valoraven els aficionats que es van aplegar per veure la primera sessió, als quals al final Garcia es va dirigir en petit comitè: “Ho tirarem endavant, és clar que sí. Per això estem tots aquí.”

Com és?

Ahir, en les dues sessions d'entrenament, encara no hi va haver temps de veure quin tipus d'entrenador és Àlex Garcia, però Carles Coto, actual jugador del San Marino Calcio, de la tercera divisió italiana, el coneix perquè va coincidir amb ell al Dinamo Tbilisi. “Que vingui del Barça ja diu tot el que cal saber respecte al seu estil de joc”, explica el jugador a L'Esportiu. “Ara el que li tocarà serà corregir alguns problemes que té l'equip, però al cap i a la fi ho farà amb el seu futbol. Estem parlant d'un tècnic molt exigent”, hi afegeix. Àlex Garcia afronta la segona experiència al capdavant d'un equip sènior, però per Coto això no ha de representar cap problema. “A Tbilisi hi havia de tot i ell va fer molt bona tasca. Des de fa moltíssim temps està preparat i, tot i que és veritat que ha portat molts equips de planter, és un entrenador amb caràcter que sempre intenta treure el millor de cada jugador. A més, coneixent el vestidor del Sabadell, no hi ha persones conflictives”, afirma el figuerenc, que hi afegeix: “Si algú li demana experiència, no se me n'acudeixen gaires de millors que haver treballat al costat de Tito Vilanova.” Coto, que va ser una aposta personal de Garcia a Tbilisi, conclou: “A Sabadell ara mateix ho té tot –camp, jugadors, afició, model de joc i equip– perquè li surti una bona temporada.”

LES REACCIONS

A Sabadell ara mateix ho té tot –camp, jugadors, afició, model de joc i equip– perquè li surti una bona temporada
Que vingui del Barça ja ho diu tot respecte al seu estil de joc
Carles Coto
jugador del san marino calcio que va coincidir amb Àlex Garcia al Dinamo Tbilisi
Si algú li demana experiència, no se me n'acudeixen gaires de millors que haver treballat al costat de Tito Vilanova al Barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)